Nedenini bilmiyorum ama bugün okuldaki tüm akıllı tahtalarda yasak yoktu, sınıfa bir girdim ekranda Youtube açık. Sizde de oldu mu bu? Acaba bilişim hocamız MEB sertifikasını mı sildi? 
Haftaya okula gittiğimizde böyle bir şey olursa tahminimce okulda konser olacak.
Valla bizimkilerin halay açacağı kesinBir kaç sınıf müzik açtı zaten, keşke leş gibi şarkılar açmasalardı![]()
Bizimkinde HDD olduğu kesin adamı deli ediyor 5 dakikada Google'a giriyor.Geçen dönem tahtalara SSD takıldı.
Belki kilit programı yüklenmeyin unutulmuş olabilir.
Programla yapılmıyor. Tahtaya takılan ethernet kartını kişisel dizüstü bilgisayarınıza takarsanız da aynı engel mevcut. En azından 3 yıl önce öyleydi.Belki kilit programı yüklenmeyi unutulmuş olabilir.
Belki bazı cihazları Wi-Fi ile bağladıkları için olabilir.Programla yapılmıyor. Tahtaya takılan ethernet kartını kişisel dizüstü bilgisayarınıza takarsanız da aynı engel mevcut. En azından 3 yıl önce öyleydi.
Ben bizim müdürü CS 1.6 oynarken yakalamıştımMüdür yardımcısı Steam'den Football Manager oynuyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.