Bugün benim doğum günüm

Bazen, bu da tercih edilmeli galiba. Yapıcı olma potansiyeli daha fazla gibi.

Aslında birkaç yıl önce olsa ağız dolusu söverdim o söze, sen nasıl benim, başkalarının, bunca insanın hayat gayesine laf edersin diye ama sanırım zaman geçtikte insan olgunlaşıyor dostum… O sinirden çıldıracağı olaylara küçük bir tebessümle karşılık veriyor. Evet, galiba daha yapıcı oluyor :)
@Andar Han
Aa bakın bu da hoş bir amaç; asabiyeti yenmek :)
@HiFiMAN
Sizin için de güzel bir amaç buldum; insanların düşüncelerine, amaçlarına, hayallerine saygı duymak.
 
Son düzenleme:
Aslında bir kaç yıl önce olsa ağız dolusu söverdim o söze, sen nasıl benim, başkalarının, bunca insanın hayat gayesine laf edersin diye ama sanırım zaman geçtikte insan olgunlaşıyor dostum… O sinirden çıldıracağı olaylara küçük bir tebessümle karşılık veriyor. Evet, galiba daha yapıcı oluyor :)

Keşke ilk mesajdaki "psikolojik problemler" gözden kaçmamiş olsaydı ama bakışlar işte. Neyse, kutlama vakti.
 
Keşke ilk mesajdaki "psikolojik problemler" gözden kaçmamiş olsaydı ama bakışlar işte. Neyse, kutlama vakti.
Ben eminim o arkadaşımızın da bu düşünceden kurtulacağını, insanların amaçlarına saygı duyacağını ve hatta kendisinin de bir amaç edineceğini. Yüzündeki tatlı tebessüm kalbindeki güzelliği yansıtıyor zaten, ben inanıyorum ona.
 
Yeni yaşınız kutlu olsun. Benim de aslında sizden pek farkım yok denebilir ancak beni birkaç sebep hayata tutuyor. O sebepler için yaşıyorum denebilir. Ben de 26 yaşımı bitirdim, bu sene 27'ye bastım. Size de hayata tutunmak için bir sebep bulmanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı