Bugün Dövme Yaptıracak Olsanız Ne Yaptırırdınız?

Açıkçası aklımda 4-5 senedir dövme yaptırmak olmasına rağmen canım tatlı olduğu için + ileride sıkılmaktan korktuğum için düzgün seçim yapamıyorum. Eğer cesaretimi toplarsam muhtemelen Atatürk'ün gözlerini yaptırırım diye düşünüyorum, pişman olma ihtimalimin en düşük olduğu seçimlerden biri bu olacaktır sanırım.

Evet, peki siz bugün dövme yaptıracak olsanız nasıl bir dövme tercih ederdiniz? İleride dövme seçiminizden pişman olma riskini de göze alıp seçiminizi ne yönde kullanırdınız? Her türlü öneriye açığım, çok hoşuma giden bir fikir olursa yaptırabilirim bile.

İzleyen var mı bilmem, eskiden Discovery'de LA Ink diye bir program vardı. Bir dövmeci dükkanı var ve birkaç çalışan. Oraya gelen müşterilerin dövmelerini nasıl yapıldığını ne yapıldığını gösteriyordu. Hiç kaçırmadan izliyordum. Her neyse onlar buradaki gibi bir katalog alıp ben şunu yaptırmak istiyorum demiyordu. Kendileri için anlamlı olan bir şeyin dövmesini kendi eliyle çizip veya oradaki çalışana anlatıp çizdikten sonra vücuduna yaptırıyordu. Demek istediğim şu kendiniz için anlamlı olan bir şeyin dövmesini yaptırabilirsiniz o zaman pişman olmazsınız. Şöyle örnek vermek istiyorum, adamın annesi vefat etmiş ve onunla ilgili bir dövme yaptırdı. Çocukken çizdiği bir melek ile annesini çizdirdi. Çok güzel olmuştu. Sizde sizin için önemli olan bir şeyin dövmesini yaptırabilirsiniz.

Hocam madem niyetin var pişman olmayacağın bir dövme yaptır. İlerde sildirmek zorunda kalmazsın çünkü en az pişman olacağın dövmeyi yaptırman iyi olacaktır. Ben olsam senin mantığınla hareket ederdim. Kısacası mantıklı bir düşünce ile ilerliyorsun

@KaraKartalw 'ye katılıyorum. Marifet sırf vücudunu deldirmek değil, anlamı olan bir şeyler yaptırmaktır. Ve düşündüğünüz seçenek de harika.

Ben de düşünüyorum fakat yaşım henüz yeterli olgunlukta değil, ayrıca zayıf olduğum için ileride olur da kilo alırsam çok pis görünür diye yaptırmıyorum.

İsim yazdırma aptallığına asla düşmem arkadaşlar, ayrıca tam olarak benim için neyin değerli olduğuna da emin olamadığımdan dolayı bunca zamandır bu işe cesaret edemedim. Sizlerden öneri istememin sebebi de mesela ne bileyim çok anlamlı, hayatımdan bir parça misali bir yazı önerilir, düşünürüm ve belki gidip yazdırırım.

Gidip de tribal dövme falan yaptırmam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…