Bugün Dövme Yaptıracak Olsanız Ne Yaptırırdınız?

pidovmesi.jpg

Bunu yaptırırdım. Pi sayısı ile ilgili bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. :D

Edit: Fibonacci Dizisiymiş.

Yorumlarını esirgemeyenlere tek tek teşekkürlerimi sunuyorum :)

@gorkemonl Hocam o fotoğraftakileri yaptırmaya kalkışsam koltukta can veririm, cidden benim canım aşırı tatlıdır, kan verirken bile şekilden şekle girerim :D Yine de tatlı bir acısı olduğunu söylemeniz içime biraz cesaret verdi. Sizin dövmenizi de görmek isterim.

@Neurevt Hocam ben de ufak bir şey yaptırayım diyorum, sıkılırsam bile vücudumda kocaman sırıtmaz. Kafaya taktım ve sildirmeyeceğim bir şey tespit edip yaptıracağım yakında. Sanırım konunun başında söylediğim dövmeyi yaptırırım, diğerlerine güvenemiyorum maalesef :neşeli:

IMG_9331.JPG

Benim dövmem bu. Ankarada isen dövmeciyi öneririm biraz reklam olacak ama işinde çok iyidir vücuda kalıcı bir şey yaptıracağın için işinde iyi olan birisi lazım sıkıntı çekmemen için. Eğer dandik bir dövmeci yaparsa ileride çizgilerde açılmalar vs olabilir. Kan vermekten daha az bir acısı var zaten ilk 15 dk falan bir ince acı olur sonrasında alışıyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun.

Minimalist veya geometrik dövmelere bakmanı öneririm :D Bir de dövmeciye gidip direkt onların gerek özel tasarımları gerek klasik tasarımlar falan oluyor. Onlara da bakıp yaptırabilirsin. :D Merak ettiğin herhangi bir şey olursa sorabilirsin bilgim var dövme konusunda ve dövmeciyi de tanıyorum gerekirse ondan yanıt isterim sorularına :D Fakat Kemal Atatürk imzası falan yaptırmanı tavsiye etmem. Bende yaptıracaktım yapmadı dövmeci bana. İşe girerken vs sıkıntı yapıyorlarmış. Maalesef böyle saçma bir şey var.

Bence hiçbir şekilde dövme yaptırmayın. Çevremdeki birçok kişi dövme yaptırdığı için pişman oluyor. Bu da dövmenin şeklinin kötü olmasından değil, vücudunda bir lekenin olmasından dolayı...
Tabi karar sizin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı