Bugün Dövme Yaptıracak Olsanız Ne Yaptırırdınız?

@Neurevt hocam avatarını görünce aklıma geldi, marijuana yaprağı yaptırmayı da düşündüm bir ara, küçük olmasından dolayı acısına da katlanabileceğim için mantıklı bir seçenek gibi gelmişti :D

Yalnız ileride sıkabilir diye düşünüyorum. Yine de ufak bir boyutta olursa tercih edilebilir gibi, kafam biraz karışık bu konuda.

Dövmesi olan arkadaşların dövmelerini de öğrenmek isterim :)

@ShadYaqz

Hocam açıkçası bende dövme konusunda çok git gel yaşadım en sonunda hiç yaptırmamaya karar verdim. Çünkü kralını yaptırsamda ilerde sıkılacağımı anladım. Bir çok arkadaşım büyük heveslerle yaptırdığı dövmeleri şimdi lazer işlemlerle bir ton para ile sildiriyorlar. Orijinali bozmamak gerek (y) Yine de tercih meselesi. Yaptırıp da senelerce sıkılmamış bıkmamış insanlar ne kadar nadir olsa bile çok dikkatli olmak gerekiyor.

IMG_5928.JPG
IMG_7598.JPG

Bu tarz şeyler güzel oluyor kendi fikrimce. Portre daha hoş oluyor sıkılsan bile farklı bir açıdan baktığında güzel görünüyor ve tekrar kendine bağlıyor. Bende de kolumun yarısını kaplayan bir dövme var ve hiç sıkılacağımı düşünmüyorum. Sıkılırsam da bir tane daha yaptırırım. Acı konusuna gelirsek o konuda hiç bir korkun olmasın benim dövme 7 saat sürdü ilk seans toplam 4 seans sürdü ilk seanstan sonrakiler 3 4 saat civarı sürdü ve hepsinin toplam acısı bir tetanoz iğnesinin acısını vermez. Tatlı bir acısı var ve yaptırdıktan sonra emin ol acısını özleyeceksin. Karınca ısırığından farksız acısı. Burada önemli olan dövme seçimi veya acısı değil bakım aşaması olmalı. Su değmeyecek, terlemeyecek, güneş görmeyecek kabuk atana kadar. Kremini süreceksin ve kuru kalmayacak. Sağa sola sürttürüp tahriş etmeyeceksin. Yazın yaptırırsan bakımı daha zor olur kışın yaptırman daha mantıklı.

Sanırım yaptırmazdım. Düşünsene 60 yaşındasın torunun geliyor dede bu ne? "Jsjdkdkdkd" demek istiyorum.
Ama illa yaptırsaydım koluma ejder veya kolumun bir parçası gibi olacak uzun ince birşey.
Belki de evlenmeyi düşünmüyor? [emoji3]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı