Bugün İmzam Değiştirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aylardır sabit olan imzam bugün değiştirildi.

Reddit ve gmail kişisel hesabımı içeren URL'ler silindi.

Madde 40'a Bir Eleştiri adlı konuyu açmasaydım, imzam değişikliğe uğratılmayacaktı.

Ben isterdim ki ben dikkatleri üzerime çekmeden uyarı puanı alayım.

Düzenli işleyen bir sistemde bunun böyle olması gerekir.

Neden Sosyal, kişisel e-mail hesabı paylaşımına (bunu imzada bulundurmaya) bu kadar karşı?

Hangi çağda yaşıyoruz?

Eğer bilginin kamu malı olarak kalması hassasiyeti içindelerse, birileri bu mail adreslerine karşılaştıkları mavi ekran hatalarını yollar da bu diyalog, Sosyal'in bir içeriği olamamış olur, endişesi içindelerse.

Neden bu forum yönetimi kendi kullanıcılarına açık kaynağın nimetlerinden yararlanmayı yasaklamıyor?

Aynı şekilde, biri hiç Sosyal'de konu açmadan ve konusunun çözüme kavuşturulması sürecinin sonlanmasını beklemeden Web'teki herhangi bir siteyi ziyaret edebilir, sorununu çözebilir ve bundan Sosyal'in bir gram haberi olmaz.

Kişisel mail adresinin imzalarda bulunmasına karşı çıkan bu mantalite, kullanıcılarına diğer tüm teknik destek sitelerini yasaklamalı ve kullanıcılarının her gün hangi sayfaları ziyaret edeceklerinin bir zabıtını tutamayacakları için belli seviyede bir şizofreniyi sürekli zinde tutmalılar ve her gün beş on kullanıcıyı banlamalılar.

@MF

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurallara aykırı imzalar fark edildiği anda ya da kullanıcılar tarafından raporlandıklarında işlem görüyor. İmzanızı kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle bir kullanıcı raporladı ve biz de kaldırdık :)
Eğer bilginin kamu malı olarak kalması hassasiyeti içindelerse, birileri bu mail adreslerine karşılaştıkları mavi ekran hatalarını yollar da bu diyalog, Sosyal'in bir içeriği olamamış olur, endişesi içindelerse.

Neden bu forum yönetimi kendi kullanıcılarına açık kaynağın nimetlerinden yararlanmayı yasaklamıyor?
Bu iki cümleniz birbirine tamamen tezat... Öne sürdüğünüz sav ve buna çözüm öneriniz inanılmaz gerçekten :) Yine de söyleyelim, biz tam tersine bilginin açık paylaşılmasından yanayız ;)
Aynı şekilde, biri hiç Sosyal'de konu açmadan ve konusunun çözüme kavuşturulması sürecinin sonlanmasını beklemeden Web'teki herhangi bir siteyi ziyaret edebilir, sorununu çözebilir ve bundan Sosyal'in bir gram haberi olmaz.
Çok güzel bir nokta, buradan ilerleyelim...

Yaptığınız tanım, yaşadığı sorunu arama motoru kullanarak çözmeye çalışan birini anlatıyor. Bu kişi sorusunun cevabını takdir edersiniz ki arama motorundan almıyor... Technopat gibi içerik üreten, sorunlara kullanıcı kitlesi ile çözüm bulmaya çalışan sitelerden alıyor.

Şimdi varsayalım ki herkesin imzasında bir mail adresi olsun. Bu durumda diğer herkes konu açmayı, güzel Türkçe kullanmayı, sorununun çözümünü paylaşmayı ya da aldığı cezanın sona ermesini beklemeyi bir kenara bıraksın, yaşadığı sorun hakkında bilgisi olduğuna inandığı birisine basit bir mail atarak sorununu kimsenin "bir gram" haberi dahi olmadan çözsün...

Buraya kadar çok güzel ama bir şey eksik. Çözümden ben faydalanamıyorum! Aradığım çözüm "Web'teki herhangi bir sitede" değil, bilmediğim ve hiç bilmeyeceğim bir kişinin gelen kutusunda... Artık diğer siteler insanların birbirinden özel cevap almasına hizmet eden bir mail adresi veritabanı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı