- Makaleler
- 2
Sağol. Linux olarak mint kullanabilrsin. 0 Kasma.Pop!_OS geçtim ağladım. Zor geri döndüm. Alışamadım. Kasmalar daha çok oluyordu. Windows daha stabil çalışıyor. Size hayırlı olsun hocam.
Bir şey içmiyorum. Dalgasına yazdım zaten. Windows'u ben de beğenmiyorum ama üşeniyorum işletim sistemini değiştirmekle uğraşmaya.Aman hocam,
Dünyanın en çok kullanılan ve her programın, özetle her türlü işletim sistemine kurulabilecek itemlerin Windows destekli çıkması ve tak-çalıştır gibi bir takım hayatı kolaylaştıran özelliklerin bizlere sunulmasını görmezden gelmeyin.
Zira, rüyanızda Shitler kovalar ve pencereyi kapatamazsınız.
@JusticeCritic hocam, ne yaşıyorsunuz Allah aşkına?Ne içtiyseniz ben de istiyorum.
![]()
Değerli açık kaynak fetişisti hocalarım.Shitdows'u bırakman iyi olmuş.
Hocam neden linux geçmiyorsunuz?
sudo say "Hoşbuldum"Hayırlı olsun. Takıldığınız bir şey olursa beni etiketleyerek her zaman sorabilirsiniz.Linux dünyasına hoş geldin.
Uzun süredir kullanıyorum zaten.Hocam neden linux geçmiyorsunuz?
Hocam haklısınız. Ben windowsdan nefret etmiyorum. Fakat özgürlük olarak linux daha çok hoşuma gidiyor.Değerli açık kaynak fetişisti hocalarım.Yukarıdaki arkadaşın yazdığına cevap bahanesiyle hepinize bir çift laf ifade etmeyi arzu ederim. Bir laf vardır bilir misiniz? Dağ fareye küsmüş, dağın haberi olmamış. Windows gibi birçok alanda rakibi olmayan özel bir işletim sistemine verip veriştiriyorsunuz. Kullandığınız sistem ve yapacağınız işler nezdinde Linux kullanmanız pekala daha mantıklı olabilir. Ancak bu durum Windows'u kötü yapmayacaktır. Daha fazla kaynak tükettiği doğru olsa da, daha fazla iş yaptığı düşünülürse bu hiç de çelişkili bir durum değildir.
Benimkisi bir kırbaç saldırısından ziyade dilinizin ucuna pil değdirmek amacı taşımaktadır hocalarım. Gerçekleri hep beraber kavrarsak farklı görüşlere sahip olsak da anlaşmamız daha rahat olur.![]()
Dual boot mu kullanıyorsunuz?Uzun süredir kullanıyorum zaten.![]()
Windows 10 ve Debian Dual boot. Windows 11 de farklı bilgisayarda.Dual boot mu kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.