Bugün Millie Bobby Brown'un Doğum Günü!

Sen bu balonun doğum gününü kutlarken ben 9 gün sonra ki 28 Şubat'ı kutladım. Sevgililer günü olanı değil.

Farkettiyseniz bana göre dedim ve oyunculuğu da Stranger Things'de bayağı başarılı. Gerçek hayatta da Unicef'de çalışıyor, sokak hayvanlarına yardım ediyor ve hayranlarına gördüğüm kadarıyla değer de veriyor. Ayrıca kendi makyaj malzemelerini satıyor. Bir kulağı az duyuyordu ve şimdi hiç duymuyor ve saçı veya her şeyi yüzünden linç yemişti. Bunlara rağmen 17 yaşında bunları yapan bir kızı ben neden tebrik etmeyip sevmeyeyim?
Bide LGBT sevicisi. Ayrıca yazdığımı oku.
 
Son düzenleme:
Sen bu balonun doğum gününü kutlarken ben 9 gün sonra ki 28 Şubat'ı kutladım. Sevgililer günü olanı değil.


Bide LGBT sevicisi. Ayrıca yazdığımı oku.
Pardon anlamadım balon derken kime göre neye göre? Sen de benim yazdığımı okuduysan ben de kızı hep başarılarıyla sevmişim, makyaj yapmış filli boya olmuş şeyleri umurumda bile değil. Sevmiyor olabilirsin veya olabilirsiniz ve ben buna bir şey diyemem, fakat sevmiyorsunuz diye sevenlere de laf atamazsınız. Ben bu kıza takıntılı olacak kadar mantıksız bir hayranlık yapmıyorum, başarılarını ele alarak, kendi yaşına göre harika işler çıkarttığını ele alarak seviyorum. Bazıları başkalarıyla karşılaştırmış da, ben kimseyle karşılaştırmadım ki bu kızı, zaten bir kişiye hayranlık duymak tamamen öznel bir şey, bu konu kişiden kişiye değişir. LGBT konusunda zaten birçok ünlü kişi LGBT'yi destekliyor, ben LGBT'yi destekleyip desteklememesine bakmıyorum, az önce de bahsettiğim gibi başarılarına bakıyorum. Gerçekten mesajları okurken şaşırdım ve konuyla alakasını çözmeye çalıştım. Ben bana cevap verilecek bir şey yazmadım ki yazdığını okuyayım.
 
IMG_20220812_081349.jpg


Başka bir konuyla karıştırdım. Senin bu konuyu açtığın zamanlar ufak samimiyeti vardı. Ama bence para gözünü kör etti. Keko sever kızlara döndü diyebilirim. Ama dediğim gibi yani bu insanların hayranı olmayın, çünkü bu insanların umurunda bile değilsiniz. Profilin millie bobby brown ile dolu olmasa normal bir hayransın derdim ama, 2021'den beri aynı profil fotoğrafı :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı