Bugün Sınıfta Yaşadığım Garip Olay

Türkiye liselileri (temsili değil):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sonuna kadar izleyin.

9. sınıfa yeni başladım. Bir tane çocuk kendini arkadan benim üstüme atarak olum napıyosun önüne baksana dedi. Sonra çocuğun seviyesiz arkadaşları da mal mal güldü. Bende dedim ki sen bana arkadan çarpıp bana önüne mi bak diyosun. Al şu seviyesiz arkadaşlarını da yürü git dedim ama çocuğun arkadaşları gerçekten seviyesiz. Saçma sapan espiriler yapıyor sınıfta. (sadece kendisi ve diğer arkadaşları gülüyor) sonra çocuk bu iş daha burada bitmedi dedi fhjskdfghjks kesin bitmemiştir bende alışkınım bu tür olaylara. Sonra bir çocuk daha senin cinsiyetin ne dedi. Bende erkek dedim sonra gay misin dedi bende sanane dedim seni ilgilendirmez dedim. Ne gördüyse artık.

Bu sen eril misin diyen arkadaşlar herhalde aynı tip insanlar.

Kafasını masaya vurup bayıltıp çöp kovasına sokup camdan aşağı fırlatsaydın.

Sınıfta sessiz durmayın kardeşim ya. Bizim sınıfta da sessiz biri var ne diyor anlamıyoruz. Utanarak kısık sesle konuşuyor. Bu arada öyle bir olay olduğunda direkt patlat yüzüne hiç acıma. Abiymiş, oymuş, şuymuş, buymuş takma onları. Çıkışta dayak yersen de ye, en azından sonra bulaşmayacaklarını anlarlar. Bir daha öyle bir olay olduğunda 1 Dakikadan fazla uzatırlarsa direk yumruğu çak, dal üstüne tekmele gebersin. Sonra bir daha bulaşmazlar. Ezdirme kendini.

Kafasını masaya vurup bayıltıp çöp kovasına sokup camdan aşağı fırlatsaydın.
Elimden gelse yapar mıydım, bilmiyorum. Dediğim gibi, kavga etmeyi bilmiyorum. Zaten abileriyle yanıma gelip kalemi istemesi falan içimi titretti. Olacakları öngörüp fazla uzatmadan kalemi verdim. Hala düşündükçe bu olayın dünyadaki en saçma şeylerden biri olduğunu zannediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…