Uykumu kontrol edebilirim zor değil istersem 21 saat uyuyayım yine eski uyku düzenime dönebilirim çok zor bişey değil hep yaptığım şey. 15 Tatil yaklaşıyor muhtemelen günde 14 saat PC de oynayacağım.
3 saat de olsa uyumanızı öneririm. O uykusuzlukla sınavda kafanızı toplamanız zor. Böyle bir durumda 3-4 saatlik bir uykunun, o kadar sürelik bir çalışmadan daha faydalı olacağı düşüncesindeyim.
Bilsemki 0 bilgiyle yazılıya girecem yine de uyku düzenimi hafta içi bozmam sanada tavsiye etmiyorum yap yapabildiğini uyu. Eğer kötü alırsan bundan sonra son güne bırakmanı tavsiye etmem.
Zaten üniversitede uykuya zamanımız olmayacak alışsam iyi olur, şimdiden çalışmaya başlarsam ilerdede çalışırım. Sabah 4 Gibi kalkarsam oyun oynarm şimdi oynayasım gelmiyor 2 ye kadar çalışırım muhtemelen.