Bugün uyumak istemiyorum

nevale31

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
3.216
Çözümler
7
Yer
Saratov
Arkadaşlar yarın kimya yazılım var, hiç çalışmadım bugün çalışmaya başladım, basit konulardan soracak ama benim için basit olmayabilir. Her neyse, ben uyumak istemiyorum, yarın boş dersler var zaten, okulda uyuyabilirim. Gece 2'ye kadar konu okumak istiyorum, demin 350 ml kahve içtim, enerji içeceği de içeceğim. Normalde gece 12'de uyuyup 5'te kalkıyorum, yapmalı mıyım böyle?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yapmamanı öneririm. Zira bu yaptığın uyku düzenini bozacak, her ne kadar gönlünü rahat tutacak olsan bile konulardan hiçbir şey anlamayabilirsin. Güzel bir uyku çekip kalktığında bakmak daha iyi olur bence. Ayrıca kahve ve enerji içeceğini karıştırma derim.
 
Bak şimdi sana önerim; sınavına şimdi bile olsa çalışmaya başla. Yani şu an sal PC'yi derse geç. Olduğu kadar, olmadığı kadar. Sınavlardan kaçma yoksa bünyen sürekli böyle yapmaya alışır ve ilerideki iş hayatında sana çok zarar verir. Uykun geldiği anda ise kimya sınav tekrar videosu dinle ama başka bir şeyle uğraşma. Öyle uyu, faydasını görüceksin. 🙂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Enerji içeceği içmeni tavsiye etmem. Gerek yok. Kafein idealdir. Ancak şu saatler uyku için en iyi saatler. Kesin çalışman lazımsa alternatif olarak: Şimdi uyuyup sabah 4 gibi kalkabilirsin.
 
Enerji içeceği içmeni tavsiye etmem. Gerek yok. Kafein idealdir. Ancak şu saatler uyku için en iyi saatler. Kesin çalışman lazımsa alternatif olarak: Şimdi uyuyup sabah 4 gibi kalkabilirsin.
Zaten üniversitede uykuya zamanımız olmayacak :) alışsam iyi olur, şimdiden çalışmaya başlarsam ilerdede çalışırım. Sabah 4 Gibi kalkarsam oyun oynarm şimdi oynayasım gelmiyor 2 ye kadar çalışırım muhtemelen.
 
İç iç. Kolaya nescafe katıp da iç. Fakat aynı anda 3 ölçek Nescafe classic'den fazlasını içmeni önermem. Duble değil quadruple denediğim bir gün annemden emdiğim süt burnumdan gelmişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şef olmayı düşündün mü?
 
:d Aynı taktiği bende yapmıştım bir zamanlar. Ders boş olmamasına rağmen uyuyordum öğlene kadar.

Şimdi ne oldu? Uyku düzenim bozuk. Herhangi birşey yaşadığımda ben değil, beynim geceye aktif kalıyor. Ve bunu düzeltmek çok zor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı