Bugün yaşadıklarım

Anlamadım bir şey onu diyorum birkaç arkadaşıyla artık arkadaş değil sanırım.

Sadece bir günlük gibi o gün yaşadıklarımı anlattım ve daha iyi anlaşaılması için de geriye dönerek eski bir arkadaşımdan bahsettim. Bir konu falan yok.

İyi akşamlar. Bir kaç gündür yazmıyorum çünkü pek bir şey yaşamadım.Bugün ise arkadaşla muhabbet kuşu takası için Ulus'a gittik. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Yazmaya başlasam yazacak pek çok şey çoıkar ama şuan istemiyorum. Şunu demek için geldim ki altta anlattığım eski arkadaşım bugün bana yazmış, daha sonra ise mesajı silmiş. Önceden aero whatsapp ( Silinen mesajın sende silinmemesi, durumları gördüğün halde karşı tarafın bundan haberi olmaması gibi özellikleri olan wp sürümü ) kullanıyordum ama güncellemesi dert olduğu ve ondaki ekstra özelliklere artık ihtiyacım olamdığı için orijinal wp'a geçmiştim. Eğer geçmemiş olsaydım işuan o mesajı okuyabilirdim. Ne kadar gerekli tartışılır ama meraak ettim. Acaba burada yazılanları görüp bana mı yazdı? Böyle bir şeye ufal bir ihtimal bile vermem aslında ama neden olmasın? Mesajları yedekleyip aero geçeceğim. Belki mesaj gözükür. Buraya yazarım yine.

Ben buraya bunları yazınca mesajın sağ alt kısmında son düzenleme az önce yazıyor. Acaba ben yazdığım zaman size bildirim geliyor mu?

@Changing Star

@715370

Son düzenleme:
Sürprizbozan: konu dışı Ben buraya bunları yazınca mesajın sağ alt kısmında son düzenleme az önce yazıyor. Acaba ben yazdığım zaman size bildirim geliyor mu?

@ardadmrknn​

@jaggedjan​

Bana 2 kez bildirim geldi, hem attığın yeni mesaj için hem düzenlediğin için

Tamamda ben daha demin ne okudum?
Adam günlük yazıyor işte.

Bu arada anlatımınızı, üslubunu çok beğendim. Forum Türkçe özürlüleriyle dolduğu için kitap okurmuş gibi hissettim. Blog şeklinde gününüzü veya haftanızı anlatırsanız okunacağını düşünüyorum. Hem size de bir günlük oluşmuş olur. Saygılar, sevgiler...

Nasıl blog şeklinde açabilirim? Oradan devam edeyim.

Bu arada mesajları yedekleyip aero geçtim ama mesajlar silindi yine de. Yani arkadaşın ne yazdığını öğrenemedim maalesef.
Arkadaşım, eğer bu mesajı okuyorsan sana sesleniyorum. Beni tanıyorsun, olabilecek en rezil şeyi dahi yazmış olsan silmene gerek yoktu. Sıkıntı etmezdim.

Yukardaki menüde "Blog" yeri var. Ordan yeni sayfa açabilirsiniz.

Uzun süredim yokum. Kusura bakmayın. Sınavlara var fazla zaman ayıramıyorum buraya. Haftaya yazmaya devam edeceğim.

Sandalye ve ip ne zaman indirime girer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…