Travis_Bickle
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Meslek
- Öğrenci
Anlamadım bir şey onu diyorum birkaç arkadaşıyla artık arkadaş değil sanırım.
Sadece bir günlük gibi o gün yaşadıklarımı anlattım ve daha iyi anlaşaılması için de geriye dönerek eski bir arkadaşımdan bahsettim. Bir konu falan yok.
İyi akşamlar. Bir kaç gündür yazmıyorum çünkü pek bir şey yaşamadım.Bugün ise arkadaşla muhabbet kuşu takası için Ulus'a gittik. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Yazmaya başlasam yazacak pek çok şey çoıkar ama şuan istemiyorum. Şunu demek için geldim ki altta anlattığım eski arkadaşım bugün bana yazmış, daha sonra ise mesajı silmiş. Önceden aero whatsapp ( Silinen mesajın sende silinmemesi, durumları gördüğün halde karşı tarafın bundan haberi olmaması gibi özellikleri olan wp sürümü ) kullanıyordum ama güncellemesi dert olduğu ve ondaki ekstra özelliklere artık ihtiyacım olamdığı için orijinal wp'a geçmiştim. Eğer geçmemiş olsaydım işuan o mesajı okuyabilirdim. Ne kadar gerekli tartışılır ama meraak ettim. Acaba burada yazılanları görüp bana mı yazdı? Böyle bir şeye ufal bir ihtimal bile vermem aslında ama neden olmasın? Mesajları yedekleyip aero geçeceğim. Belki mesaj gözükür. Buraya yazarım yine.
Benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. 9. sınıfın sonunda tanışmıştık. O da kızdı. O dönem nasıl olduysa bir sürü kız arkadaş edinmiştim. Kermeste ekler satmıştım. Biraz da bedava vermiştim. Ufak bir sohbetin ardından arkadaş olmuştuk. Erkek arkadaşlarım kız yüzünden beni satacaklardı yakında. Bunu hissediyordum bu yüzden içim buruktu. O kızın eve gidince Instagram adresini buldum ve konuşmaya başladık. Nasıl olduysa iki gündür tanışmamıza rağmen kız bana tüm hayat hikayesini anlattı. Ben de ona her şeyimi anlattım. Birbirimize sosnuz güvenmiştik. 10.sınıfın başlarında beni bırakacağını sezmiştim. Kız çok değişmişti. Bir şeyler yanlıştı. Onu düzeltmeyi çok istedim ve denedim ama o beni geçiştirdi ve görüldü attı. Gördüğü yerde benden kaçtı. Bende bıraktım kendi haline. Uzunca süre konuşmadık. Sonra birden çıkageldi geçen seneki halimize bak bir de şimdiki halimize bak dedi. Sen yaptın dedim. Doğru dedi. Özür diledi. Çok za konuştuk ama arkası gelmedi. Aradan zaan geçince yine yazdı. Konuştuk. Priw hesabına ( herkesten ziyade daha samimi olunan özel kişileri aldığı yan hesabı ) istek attım. Kabul etmedi. Neden etmedin deyince görmedim bir ara ederim dedi. Aradan hafta geçti ama yine etmedi. Sorunca orası özel seni alamam dedi. Oysaki benim tek bir hesabım var ve sadece 8 kişi var. Ben seni o 8 kişiye almayı layık görmüşken sen beni 50 60 kişiyle denk tutmadın. Her neyse madem öyle baştan deseydin sonra diye geçiştirmeseydin deyip durumu anlattım ve bir daha asla konuşmadık.
Sadece bir günlük gibi o gün yaşadıklarımı anlattım ve daha iyi anlaşaılması için de geriye dönerek eski bir arkadaşımdan bahsettim. Bir konu falan yok.
İyi akşamlar. Bir kaç gündür yazmıyorum çünkü pek bir şey yaşamadım.Bugün ise arkadaşla muhabbet kuşu takası için Ulus'a gittik. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Yazmaya başlasam yazacak pek çok şey çoıkar ama şuan istemiyorum. Şunu demek için geldim ki altta anlattığım eski arkadaşım bugün bana yazmış, daha sonra ise mesajı silmiş. Önceden aero whatsapp ( Silinen mesajın sende silinmemesi, durumları gördüğün halde karşı tarafın bundan haberi olmaması gibi özellikleri olan wp sürümü ) kullanıyordum ama güncellemesi dert olduğu ve ondaki ekstra özelliklere artık ihtiyacım olamdığı için orijinal wp'a geçmiştim. Eğer geçmemiş olsaydım işuan o mesajı okuyabilirdim. Ne kadar gerekli tartışılır ama meraak ettim. Acaba burada yazılanları görüp bana mı yazdı? Böyle bir şeye ufal bir ihtimal bile vermem aslında ama neden olmasın? Mesajları yedekleyip aero geçeceğim. Belki mesaj gözükür. Buraya yazarım yine.
Ben buraya bunları yazınca mesajın sağ alt kısmında son düzenleme az önce yazıyor. Acaba ben yazdığım zaman size bildirim geliyor mu?
@Changing Star
@715370
Son düzenleme: