Bugünlerde artan kumar bağımlılığı

Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Meslek
10.Sınıf Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle ülkemizde son zamanlarda artan kumar bağımlılığını ve kumar reklamcığı hakkında konuşmak istiyorum. Instagram'da ne zaman gezinsem genellikle birisinin deepfake ile kumar oyunlarını reklamlığını, ve mizahını bu sıralar arttığını fark ettinizmi. Geçenlerde eski sevdiğim bir YouTuber'ın videosunu görmüştüm Instagram'da. Bir süreliğine iyi gidiyordu video. Fakat video sonradan sweet bonanza reklamına döndü. Diğer videolarına baktım. Ve farklı oyunların reklamını ne kadar çok yaptığını gördüm. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dünyada her zaman kolay para kazanmak popüler olmuştur ancak bizim ülkemiz maşallah bu konuda lider, çiftlik bank vs. tonlarca örnek var, insanlar artık daha da tembelleşmeye ve odak sürlerini yitirmeye başladı, artık millet 2 saatlik filmi bile telefona bakmadan izleyemiyorlar ve haliyle üşengeçlik ve diğer sebeplerden kolay ve emeksiz para en güzel kapı olarak geliyor ancak bu kapı hiç hayırlı bir kapı değil.

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle ülkemizde son zamanlarda artan kumar bağımlılığını ve kumar reklamcığı hakkında konuşmak istiyorum. Instagram'da ne zaman gezinsem genellikle birisinin deepfake ile kumar oyunlarını reklamlığını, ve mizahını bu sıralar arttığını fark ettinizmi. Geçenlerde eski sevdiğim bir YouTuber'ın videosunu görmüştüm Instagram'da. Bir süreliğine iyi gidiyordu video. Fakat video sonradan sweet bonanza reklamına döndü. Diğer videolarına baktım. Ve farklı oyunların reklamını ne kadar çok yaptığını gördüm. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Haklısınız hocam istanbul ümraniye'de sprey boya ile duvarlara bile kumar sitesi reklamı yapıyorlar o kadar ilerlemiş yani.

Haklısınız hocam istanbul ümraniye'de sprey boya ile duvarlara bile kumar sitesi reklamı yapıyorlar o kadar ilerlemiş yani.
Gerçekten o kadar ilerledimi ya. İlginç.

Çoğu kişi deneme bonuslarıyla oynayıp kendini kumarbaz zannediyor komik gözüküyorlar haberleri yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı