Bugünlerde diş ağrısı için hastaneye gidilir mi?

Yapabilirim de sonradan kusmazsam iyidir, alkole dayanamıyorum.

Hocam daha geçen günlerde Özel Antakya Akademi Hastanesi'nin önünde biri karantina altına alındı, o yüzden özeller de çok iyi değildir diye düşünüyorum, ağız ve diş sağlığı hastaneleri nasıldır? Normal bir hastane gibi riski yoktur değil mi?
Hocam ben size bi küçük açın demedim ki. Yarım çay bardağı kadar yeterli olur. Diş hastaneleride baya riskli sonuç olarak virüs solunum yoluyla bulaşıyor. Çok gitmenizi tavsiye etmem.
Peki diş ağrısına özel ağrı kesicileri reçetesiz alabilir miyim? Alabiliyorsam şimdi nöbetçi eczaneye gideceğim. Sabaha göre daha az risk var sonuçta.
Hocam bir sorun olucağını düşünmüyorum. Özellikle bu günlerde.
 
Anneme sordum alınır bir sorun olmaz dedi. Bizde eczane alışverişini o yapar o yüzden bu konuda ona güveniyorum.
Eğer alkole çok yüksek bir reaksiyon veriyorsanız karanfil de uyuşturur ama alkol kadar işe yaramaz.
 
Tamamdır, gitmeye karar verdim. Eve gelir gelmez uyumaya çalışacağım umarım uyuyabilirim. Yarın yazarım ne olup bittiğini, öneri veren herkese teşekkür ederim.
 
Yeniden geçmiş olsun hocam. Maske takıp eve gelip elinizi yıkayana kadar maskeye dokunamamınızı tavsiye ederim. Maskeyi muayne sırasında doktor çıkarsın hatta o daha steril olur.
 
Dişinol ya da Vemcaine gibi lokal anestezi ile rahatlama sağlayanlar ilaçlar geçici olarak, ağrı kesici etkisini gösterene kadar çözüm olabilir. Onun dışında bildiğiniz tanıdığınız özel bir diş hekiminiz ve muayenehanesi varsa ve açıksa (muhtemelen belirli günler yalnızca acillere bakıyordur) gidilebilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı