Bulaşan virüs yüzünden hesaplarım tehlike altında mı?

mkt80

Hectopat
Bilgisayarımda bir süre virüs olduğunu fark etmediğim bir yazılım kullanmışım ve maalesef sonradan farkına vardım. Bilgisayarımı formatlarım ve hesaplarımın şifrelerini değiştirdim. Yapmam gereken başka bir şey var mıdır? @Dutchman

Ha ila içinde bir korku varsa yeni hesaplar aç eski hesaplardaki kayıt oldugun şeyleri o epostayla değiştir.

Kaspersky indirip tam tarama yapın virüs çıkarsa silin sonra da hesapların şifresini değiştirin.

Ha ila içinde bir korku varsa yeni hesaplar aç eski hesaplardaki kayıt oldugun şeyleri o epostayla değiştir.
Hesaplarımdaki mail adreslerini yeni bir mail adresiyle değişmemi mi öneriyorsunuz?
Kaspersky indirip tam tarama yapın virüs çıkarsa silin sonra da hesapların şifresini değiştirin.

Formatladım zaten ve şuan sistemimde aktif olarak Kaspersky bulunuyor. Şifreler de değişildi.

Yok, gereken tüm önlemleri almışsınız. Sızdırılan ek bir belge vs. varsa buna karşı bir şey yapamazsınız. Ayrıca virüsün tipini de bilmek gerekli, her virüs veri sızdırmaz.
Hocam sızdırılan ek bir belge derken ne kastettiniz? Bilgisayarımda önemli bir belge yoktu bilgisayardaki belgeleri kastettiyseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı