Hesaplarımdaki mail adreslerini yeni bir mail adresiyle değişmemi mi öneriyorsunuz?Ha ila içinde bir korku varsa yeni hesaplar aç eski hesaplardaki kayıt oldugun şeyleri o epostayla değiştir.
Formatladım zaten ve şuan sistemimde aktif olarak Kaspersky bulunuyor. Şifreler de değişildi.Kaspersky indirip tam tarama yapın virüs çıkarsa silin sonra da hesapların şifresini değiştirin.
Kaspersky Plus Internet Security Ücretsiz Deneme İndir | Kaspersky
Kaspersky Plus Internet Security 'ı 30 gün boyunca ücretsiz deneyin ve çevrimiçi olduğunuzda sizi tehdit eden her türlü siber saldırıya karşı gelişmiş virüs koruması elde edin.www.kaspersky.com.tr
Hesaplarımdaki mail adreslerini yeni bir mail adresiyle değişmemi mi öneriyorsunuz?
Formatladım zaten ve şuan sistemimde aktif olarak Kaspersky bulunuyor. Şifreler de değişildi.
E-posta adreslerim 2FA ile korunuyor onlarda sıkıntım yok. Zaten endişem hesaplarımdan birini çaldıktan sonra e-posta değişmeleri ve geri alamamam.
Hocam sızdırılan ek bir belge derken ne kastettiniz? Bilgisayarımda önemli bir belge yoktu bilgisayardaki belgeleri kastettiyseniz.Yok, gereken tüm önlemleri almışsınız. Sızdırılan ek bir belge vs. varsa buna karşı bir şey yapamazsınız. Ayrıca virüsün tipini de bilmek gerekli, her virüs veri sızdırmaz.
Hocam sızdırılan ek bir belge derken ne kastettiniz? Bilgisayarımda önemli bir belge yoktu bilgisayardaki belgeleri kastettiyseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.