Bulduğum en uygun RTX 3070 ekran kartı

İtopya, kart herkesin eline geçmeden yüksek fiyattan satmayi hedefliyor.

2080 Ti'dan daha güçlü bir kartın bu fiyatta olmazi güzel lakin hala vadedilen fiyattan pahalı gibi.

Modelde ne varmış?
Gayet iyi bir modele benziyor.

En düşük kalite model 7 k fiyata kesinlikle değmez, ne zaman doğru düzgün üretime geçecekler şu 5 10 adet stok saçmalığı son bulacak çok merak ediyorum.

İtopya, kart herkesin eline geçmeden yüksek fiyattan satmayi hedefliyor.

2080 Ti'dan daha güçlü bir kartın bu fiyatta olmazi güzel lakin hala vadedilen fiyattan pahalı gibi.

Modelde ne varmış?
Gayet iyi bir modele benziyor.
Ben satın aldım kardeşim. Aynı siteden beklersen fikirlerimi paylaşırım. Araştırmalarıma göre gayet iyi bir kart.

Yani bence 7K Palit gibi bir model için uçuk bir rakam. 3070 alırken o fiyat aralığında ASUS TUF, MSI Gaming vs alınabilir bence stoklar oturduğunda. Gerçi adamlar hiçbir açıklama yapmıyorlar, stoklar ne zaman 5-10 adet karaborsa saçmalığından kurtulur bilmiyoruz ki. Beni delirten de bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bence 7K Palit gibi bir model için uçuk bir rakam. 3070 alırken o fiyat aralığında ASUS TUF, MSI Gaming vs alınabilir bence stoklar oturduğunda. Gerçi adamlar hiçbir açıklama yapmıyorlar, stoklar ne zaman 5-10 adet karaborsa saçmalığından kurtulur bilmiyoruz ki. Beni delirten de bu.

Gigabyte Aorus reklam müdürü 3080 hakkında bu ay içinde büyük bir stok geliyor dedi. Stok sorunu kalmayacakmış ama 3070 dahil mi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden bu fiyatlarla, bu satıcılardan ürün almayı düşünüyorsanız sizde bir sıkıntı var derim. Yazık günah vermeyin şu paraları. 7000 - 8000 TL yani yuh...

Kardeş herkes bekleyemiyor şimdi öylede bir şey var. 1 aydır kartım yok neredeyse işimiz gücümüz var bekle bekle nereye kadar. İlk çıktığındada 3080'lere 8200 falan verilmez diyorlardı kartlar şu an 10K civarı

Kardeş herkes bekleyemiyor şimdi öylede bir şey var. 1 aydır kartım yok neredeyse işimiz gücümüz var bekle bekle nereye kadar. İlk çıktığındada 3080'lere 8200 falan verilmez diyorlardı kartlar şu an 10K civarı

İmzanda ki kartın güzel, neden değiştirmek istiyorsun? Sistemin güzelmiş bu arada...

İmzanda ki kartın güzel, neden değiştirmek istiyorsun? Sistemin güzelmiş bu arada...

İmzamdaki kart satıldı kardeşim. YouTube, Twitch video yayın işleriyle tek bilgisayar üzerinden uğraşıyorum 2060 yetersiz gelmeye başlamıştı artık. İlk başta alırken ileride upgrade yaparım diye almıştım zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı