Bulgaristan'dan PS5 Slim CD version almak

itravel5

Hectopat
Daha fazla  
Haftaya Bulgaristan'a gideceğim ve belirttiğim PS5'i almak istiyorum, önceden gidip alanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Birkaç sorum var:
  1. Nereden almamı tavsiye edersiniz?
  2. Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?
  3. Tax free işlemleri nasıl oluyor?
  4. Ve son olarak da ne kadarlık bir fiyat farkı oluyor?
Şimdiden teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Haftaya Bulgaristan'a gideceğim ve belirttiğim PS5'i almak istiyorum, önceden gidip alanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Birkaç sorum var:
  1. Nereden almamı tavsiye edersiniz?
  2. Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?
  3. Tax free işlemleri nasıl oluyor?
  4. Ve son olarak da ne kadarlık bir fiyat farkı oluyor?
Şimdiden teşekkür ederim iyi Sosyaller.

1. Kesinlikle fiyat farkı en büyük neden olabilir?
2.alırken cihazın global garantisi var mı diye bakılabilir
3.dönüşte havaalanında tax free sırasına giriyorsunuz faturanızın yanınızda olması gerekiyor diye biliyorum bir de aldığınız mağazanın tax free olup olmadığını kesin sorun
4.Bulgaristan fiyat farkını tam bilmiyorum ama 10 k civarı vardır diye düşünüyorum

1. Kesinlikle fiyat farkı en büyük neden olabilir?
2.alırken cihazın global garantisi var mı diye bakılabilir
3.dönüşte havaalanında tax free sırasına giriyorsunuz faturanızın yanınızda olması gerekiyor diye biliyorum bir de aldığınız mağazanın tax free olup olmadığını kesin sorun
4.Bulgaristan fiyat farkını tam bilmiyorum ama 10 k civarı vardır diye düşünüyorum
Neden almamı tavsiye edersiniz dememiş nereden almamı tavsiye edersiniz diye sormuş hocam

1. kesinlikle fiyat farkı en büyük neden olabilir?
2.alırken cihazın global garantisi var mı diye bakılabilir.
3.dönüşte havaalanında tax free sırasına giriyorsunuz faturanızın yanınızda olması gerekiyor diye biliyorum bir de aldığınız mağazanın tax free olup olmadığını kesin sorun.
4.Bulgaristan fiyat farkını tam bilmiyorum ama 10 k civarı vardır diye düşünüyorum.

Nereden dedim neden değil ve havaalanından değil sınır kapısından alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı