Bulk'ta ne yenilebilir?

Aklıma yulaf, pirinç, tavuk, pirinçunu ile yapılabilecek yemekler, yumurta harici bir şey gelmiyor.

Güray hocamdan Ağırsağlam'dan dinlediklerim kadarıyla günde kilox2 protein asgari miktarda yağ(40-50G) (yumurtaya önem ver yağın en kötü yarısını yumurtadan al)kalanını karbla kapatman lazım onu da pirinç tatlı patates pirinç patlağı nohut vs yiyebilirsin çok da kasmana gerek yok su tutucan her türlü o yüzden yapısı karmaşık karbonhidratları aratırsan aklına yatanları yersin

Güray hocamdan Ağırsağlam'dan dinlediklerim kadarıyla günde kilox2 protein asgari miktarda yağ(40-50G) (yumurtaya önem ver yağın en kötü yarısını yumurtadan al)kalanını karbla kapatman lazım onu da pirinç tatlı patates pirinç patlağı nohut vs yiyebilirsin çok da kasmana gerek yok su tutucan her türlü o yüzden yapısı karmaşık karbonhidratları aratırsan aklına yatanları yersin
Düşük yağ hormonları sıkıntıya sokmaz mı hocam? Dediklerinizden anladığım kadarıyla ne tür carb yediğinin pek bir önemi yok. Makarna yapmayı düşünüyordum, onu deneyebilirim.

Düşük yağ hormonları sıkıntıya sokmaz mı hocam? Dediklerinizden anladığım kadarıyla ne tür carb yediğinin pek bir önemi yok. Makarna yapmayı düşünüyordum, onu deneyebilirim.
düşük yağ değil dediğim miktar dostum. kolestrol doymuş yağ alıcaksın 20 24 gr günlük o da 4 yumurta vs eder . makarna ye pilav ye priinç patlağı ye yiyebildiğini ye işte çok takma sadece basit şekerler cips kola vs çok yanaşma zero sugar kullanabilirsin içeceklerde 10 litreye kadar hiçbir sıkıntısı yok tatlandırıcıların kalanı da iştahına kalmış dostum yiyebildiğini yicen günlük +800 kalori eklemen lazım harcadığın değere

Düşük yağ değil dediğim miktar dostum. Kolestrol doymuş yağ alacaksın 20 24 gr günlük o da 4 yumurta vs eder. Makarna ye pilav ye priinç patlağı ye yiyebildiğini ye işte çok takma sadece basit şekerler cips kola vs çok yanaşma Zero sugar kullanabilirsin içeceklerde 10 litreye kadar hiçbir sıkıntısı yok tatlandırıcıların kalanı da iştahına kalmış dostum yiyebildiğini yicen günlük +800 kalori eklemen lazım harcadığın değere.

Anladım hocam, teşekkürler.

Muhtemelen kilon kadar gram yağ yesen yeter. Ne tür karbohidrat yediğinin önemi var. Güray Aydın'ın son 3-4 diyet videosunu kesinlikle izle. Youtube'ye bulk meal prep yazarsan çok fazla seçenek çıkar.

Günlük kalorinin %20-25'i yağ %20 protein kalanını karb olmalı 1.85 80 kilo biri ortalama 160G protein, 450-520G karb, 70-80G yağ alır gibi gibi. Şekere gelirsek günde 5-6 cicibebe, meyve gibi şeylerden zarar gelmez 40-50G şeker gibi.

Clean bulk zordur ama en keyiflisi o shake yaparken 200G yulaf yediğimi bilirim veya günde 500G çiğ pirinç :D

Aklıma yulaf, pirinç, tavuk, pirinçunu ile yapılabilecek yemekler, yumurta harici bir şey gelmiyor.
zaten haftanın 5 günü tavuk, pilava alış derim aynı yemekten zarar gelmez sadece tiksinebilirsiniz. Pirinç ununu shake yaparken çiğ yiyebilirsiniz. Mercimek, nohut, çorba anne yemeğide olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı