hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Kasım 2024 #1 Bully PC versiyonununda 30 FPS kilidi var. Bunu nasıl kaldırabiliirm?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 Dostum onun bir dosyası vardı oyun klasörüne atıyordun düzeliyordu. Ama sanırım çökme sorunu yaşıyordun. Artı 1 Eksi
Dostum onun bir dosyası vardı oyun klasörüne atıyordun düzeliyordu. Ama sanırım çökme sorunu yaşıyordun.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Üstüne Silent Patch dene çökme sorunu gidebilir. LorenzoMatterhorn dedi: Dostum onun bir dosyası vardı oyun klasörüne atıyordun düzeliyordu. Ama sanırım çökme sorunu yaşıyordun. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Üstüne Silent Patch dene çökme sorunu gidebilir. LorenzoMatterhorn dedi: Dostum onun bir dosyası vardı oyun klasörüne atıyordun düzeliyordu. Ama sanırım çökme sorunu yaşıyordun. Genişletmek için tıkla...
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.094 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Kasım 2024 #4 hogwartscanavarı dedi: Bully PC versiyonununda 30 FPS kilidi var. Bunu nasıl kaldırabiliirm? Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında sıkıntı yaşamıştım diye hatırlıyorum çoğu sahnede donmalar oluyor 30 FPS oynamak daha iyi. Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Bully PC versiyonununda 30 FPS kilidi var. Bunu nasıl kaldırabiliirm? Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında sıkıntı yaşamıştım diye hatırlıyorum çoğu sahnede donmalar oluyor 30 FPS oynamak daha iyi.
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Kasım 2024 #5 Dorzi dedi: Üstüne Silent Patch dene çökme sorunu gidebilir. Genişletmek için tıkla... Silent patch nedir? Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Üstüne Silent Patch dene çökme sorunu gidebilir. Genişletmek için tıkla... Silent patch nedir?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 27 Kasım 2024 #6 İnternette fan yapımı Patch'lerle açabilirsin ama hiç stabil bir oyun keyfi vermeyecektir haberin olsun. Artı 1 Eksi
İnternette fan yapımı Patch'lerle açabilirsin ama hiç stabil bir oyun keyfi vermeyecektir haberin olsun.
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Kasım 2024 #7 Elweald dedi: Hocam zamanında sıkıntı yaşamıştım diye hatırlıyorum çoğu sahnede donmalar oluyor 30 FPS oynamak daha iyi. Genişletmek için tıkla... 30 fps oynamasına oynarım ama yıl 2025 olmuş biraz can sıkıcı olabilir. Bu durumu GTA:SA'da da yaşadım ondan dolayı artık 60 fps oynamak istiyorum. Emperor4231 dedi: İnternette fan yapımı Patch'lerle açabilirsin ama hiç stabil bir oyun keyfi vermeyecektir haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun olur? Artı 0 Eksi
Elweald dedi: Hocam zamanında sıkıntı yaşamıştım diye hatırlıyorum çoğu sahnede donmalar oluyor 30 FPS oynamak daha iyi. Genişletmek için tıkla... 30 fps oynamasına oynarım ama yıl 2025 olmuş biraz can sıkıcı olabilir. Bu durumu GTA:SA'da da yaşadım ondan dolayı artık 60 fps oynamak istiyorum. Emperor4231 dedi: İnternette fan yapımı Patch'lerle açabilirsin ama hiç stabil bir oyun keyfi vermeyecektir haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun olur?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #8 hogwartscanavarı dedi: 30 fps oynamasına oynarım ama yıl 2025 olmuş biraz can sıkıcı olabilir. Bu durumu GTA:SA'da da yaşadım ondan dolayı artık 60 fps oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısınız. Artık 60 fps bile kasıyor gibi geliyor. 30fps cidden tahammül edilemeyecek kadar rahatsız edici filmler hariç. Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: 30 fps oynamasına oynarım ama yıl 2025 olmuş biraz can sıkıcı olabilir. Bu durumu GTA:SA'da da yaşadım ondan dolayı artık 60 fps oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısınız. Artık 60 fps bile kasıyor gibi geliyor. 30fps cidden tahammül edilemeyecek kadar rahatsız edici filmler hariç.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.094 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Kasım 2024 #9 hogwartscanavarı dedi: 30 FPS oynamasına oynarım ama yıl 2025 olmuş biraz can sıkıcı olabilir. Bu durumu GTA: Sa'da da yaşadım ondan dolayı artık 60 FPS oynamak istiyorum. Ne gibi bir sorun olur? Genişletmek için tıkla... Bully de hiç sıkılmazsın hocam emin ol 2-3 kere sil baştan başlamışlığım var sarıyor yani. Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: 30 FPS oynamasına oynarım ama yıl 2025 olmuş biraz can sıkıcı olabilir. Bu durumu GTA: Sa'da da yaşadım ondan dolayı artık 60 FPS oynamak istiyorum. Ne gibi bir sorun olur? Genişletmek için tıkla... Bully de hiç sıkılmazsın hocam emin ol 2-3 kere sil baştan başlamışlığım var sarıyor yani.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #10 Elweald dedi: Bully de hiç sıkılmazsın hocam emin ol 2-3 kere sil baştan başlamışlığım var sarıyor yani. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri biraz kötüydü diye hatırlıyorum. Zamanında oyun delisi Tamerden izleyip indirmiştim. Eski güzel günler. Artı 0 Eksi
Elweald dedi: Bully de hiç sıkılmazsın hocam emin ol 2-3 kere sil baştan başlamışlığım var sarıyor yani. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri biraz kötüydü diye hatırlıyorum. Zamanında oyun delisi Tamerden izleyip indirmiştim. Eski güzel günler.