Arkadaşlar, oyunu Steam'den satın aldım. Kaydetme kısmında saving content yazısı çıkıyor. Kaydetmeye çalıştığımda saving failed diyor. Bu sorunun çözümü nedir?
Hocam bilgisayar ters döndü yahu . Her şey birbirine girdi şimdi masaüstü resimlerim videolarım falan hepsi gitti. Sadece şu kısımdan ulaşabiliyorum* ve ayrıca belgeler documents olarak değişti. Bir şeyi yanlış mı yaptım acaba?
*;
Attığınız Microsoft destek sayfasında.Regedit.exe üzerinde işlemler yapın diyordu. Fakat kayıt defteri düzenleyicisinde masaüstü falan diye anlatıyordu fakat bende bunlar vardı:
Ben de bütün OneDrive yazanlarda OneDrive kısmını sildim. Bu yukarıda attığım silinmiş hali. Mesela örnek veriyorum Deskopt'ta C:/users/Ahmet yağız Döş/OneDrive/Deskopt yazıyor ise ben C:/users/Ahmet yağız Döş/Deskopt olarak değiştirdim. Yardım edebilir misin?
Uğraştırıyorsam kusura bakmayın. Yaptığım işlemi söylüyorum. Kayıta sağ tıkladım. Değiştir'e tıkladım. Değer verisi kısmındaki metinden. OneDrive yazısını sildim. Değere sağ tıklayıp değeri direkt silmedim.