Buluşma teklifi ettiğim kız "arkadaşlarımızı getirelim yanımızda" dedi

Dr.Mihrez

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar iyi geceler.
Bir kızla tanıştım, tanışırken benim arkadaşları biraz gördü veya görmedi bu detay önemli başa yazıyorum.
Az önce buna buluşma teklif ettim "tek değil de hani arkadaşlarla takılsak daha tatlı olur" dedi Bunu altında ne aramalıyım?

Tanıştığımız andaki yanında olan kız kankasını yalnız mı bırakmak istemiyor?
Benim arkadaşlardan birini beğendi de yoksa benim üstümden onunla iletişim kurmaya mı çalışıyor?
Yoksa ben biraz hızlı yaklaştım kendisine korktu mu acaba güvenemiyor mu?

Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız, korkmasın diye arkadaşınla gelebilirsin dedim, ablasıyla gelmiş ve ben yabancı gibi kaldım.
Ablasıyla gezip tozarken kasa ( para ) görevi görmüş oldum.
Sonuç o gece engelledi.
Sana arkadaşını çağır diyorsa zaten artniyet aranır. Arkadaşım ile geleyim dese normal karşılardım.
Kıskandırmaya mı çalışıyor ilk zamanlardan. Başka türlüyse zaten yolu belli, geniş olunur bu kadar olunmaz.
Yine de kıskanç mısın diye test ediliyor olabilirsin ciddiyse kavga vaktin gelmiştir.

Dostlar iyi geceler.
Bir kızla tanıştım, tanışırken benim arkadaşları biraz gördü veya görmedi bu detay önemli başa yazıyorum.
Az önce buna buluşma teklif ettim "tek değil de hani arkadaşlarla takılsak daha tatlı olur" dedi Bunu altında ne aramalıyım?

Tanıştığımız andaki yanında olan kız kankasını yalnız mı bırakmak istemiyor?
Benim arkadaşlardan birini beğendi de yoksa benim üstümden onunla iletişim kurmaya mı çalışıyor?
Yoksa ben biraz hızlı yaklaştım kendisine korktu mu acaba güvenemiyor mu?

Ne düşünüyorsunuz?
Tek takılalım de ☠️ hayır derse engeli bas.

Kız, korkmasın diye arkadaşınla gelebilirsin dedim, ablasıyla gelmiş ve ben yabancı gibi kaldım.
Ablasıyla gezip tozarken kasa ( para ) görevi görmüş oldum.
Sonuç o gece engelledi.
Sana arkadaşını çağır diyorsa zaten artniyet aranır. Arkadaşım ile geleyim dese normal karşılardım.
Kıskandırmaya mı çalışıyor ilk zamanlardan. Başka türlüyse zaten yolu belli, geniş olunur bu kadar olunmaz.
Yine de kıskanç mısın diye test ediliyor olabilirsin ciddiyse kavga vaktin gelmiştir.
Hocam ben bunun yanına gittiğimde baya açık konuştum. Yani buranin p*ciyiz takılırız falan dedim ciddiyim. Kızlar takılmalık zaten İstanbul'a üniversite okumaya gelmişler. Benim anlamadığım zaten takilmaliksin niye fazla istiyorsun bence güven problemi oluştu veya yanındaki arkadaşı ikisi arasındaki ilişkiyi yöneten kızdı belkide o. Dedi bende gelicem diye takılmalık kız ciddiye almak istemiyorum ama takilmalikta olsa benim üzerimden arkadaşlarıma iş atarsa bana koyar. Bunu her türlü kontrol altına almam gerekecek buluşma sırasında

Tek takılalım de ☠️ hayır derse engeli bas.
Elden kolay kaçar üstteki arkadasada yazdım biraz tehlikeli gibi gösterdim kendimi ortamın verdiği adrenalin ile belki de çekiniyordur. Amannn usta şimdi aklıma geldi kaçarsa da kaçsin takılmalık kızlar zaten klasik eğlence arayan ünili kızlar

Hocam ben bunun yanına gittiğimde bayağı açık konuştum. Yani buranin p*ciyiz takılırız falan dedim ciddiyim. Kızlar takılmalık zaten İstanbul'a üniversite okumaya gelmişler. Benim anlamadığım zaten takilmaliksin niye fazla istiyorsun bence güven problemi oluştu veya yanındaki arkadaşı ikisi arasındaki ilişkiyi yöneten kızdı belki de o. Dedi bende geleyeceğim diye takılmalık kız ciddiye almak istemiyorum ama takilmalikta olsa benim üzerimden arkadaşlarıma iş atarsa bana koyar. Bunu her türlü kontrol altına almam gerekecek buluşma sırasında.

Elden kolay kaçar üstteki arkadasada yazdım biraz tehlikeli gibi gösterdim kendimi ortamın verdiği adrenalin ile belki de çekiniyordur. Amannn usta şimdi aklıma geldi kaçarsa da kaçsin takılmalık kızlar zaten klasik eğlence arayan ünili kızlar.

Tek gel de kanka işte direk kiza niyeti belli et.

Baştan kabul ettim 2-2 takılmayı. Dağılırken bunu ben bırakacağım ama o zaman diyeceğim bir akşam beraber vakit geçirelim diye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı