Bumblebee

Evet daha iyi. Hele ki son filmden. Sanırım fikirlerimiz uyuşmuyor.
Hiç uyuşmuyor hem de. Son film çok kötüydü ama bunun kadar kötü değildi bence. Ayrıca film ana hikayeye uymuyor zaten. Filmin ilk bölümü zaten ergen bir kızın her şeye isyan edip salak salak dolaşmasıyla geçiyor:)

Hiç uyuşmuyor hem de. Son film çok kötüydü ama bunun kadar kötü değildi bence. Ayrıca film ana hikayeye uymuyor zaten. Filmin ilk bölümü zaten ergen bir kızın her şeye isyan edip salak salak dolaşmasıyla geçiyor:)
Son filmden daha iyiydi bana göre. Ayrıca Youtube'de bir kaç videoları ve yorumları okuduğumda da anladım bunu. Yanlış anlamayın çok sıkı Transformers hayranıyım ve Transformers ''FİLM'' anladımda 3. filmden sonra bozdu ve bunun arkasında da duruyorum. :)

Transformers serisini 4 uncu filmden sonra izlemedim bozdu bence.Bundanda pek beklentim yok.
Üçüncü filme kadar güzeldi bence ama 4 ve 5. filmde konu saçmaladı bence. Bumblebee filmi de daha kötüye götürdü bence.

3. filmden sonra bozdu ve bunun arkasında da duruyorum. :)
Kesinlikle katılıyorum. Üçüncü filmden sonra bir düşüş oldu konuda. Aynen ben de yani çizgi filmlerinden beri izlediğim bir seriydi. O yüzden hoşlanmadım herhalde bu filmden:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı