Bunalıma girdim

JustShwaize

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle hızlıca konuya giriyorum. Başlıktan da anlaşılacağı üzere girdim, dün eşiğindeydim zaten bugün girdim. Her şey boş gelmeye başladı. Bir sürü derdim var. Gym gidecektim sözde, o da yalan oldu. Elim kolum bağlı gibi. Kendimi insanlara izah edemez oldum. Bana göre çok büyük dertlerim var, artık baş edemiyor gibiyim. Bunalımın beni yutmasını istemiyorum. Bunu buraya yazıyor olmamın sebebi forumun eski yıllara olan özlemimi karşılıyor olması.

Zaman zaman her insan bunalımdan geçer ve ben de işler bu haldeyken kafamı burada dağıtıyorum, tekrar konuya dönelim. Dönmelik bir şey kalmadı açıkçası sizlere sorum şu:

Kendimi toparlamak için ne gibi bir yol izlemeliyim?
Tecrübeli arkadaşlara sordum.

Kendini mutlu edecek şeyleri yaparsan toparlanırsın. Neden zevk alıyorsan onu yapmanı öneririm.

Merhaba öncelikle hızlıca konuya giriyorum. Başlıktan da anlaşılacağı üzere girdim, dün eşiğindeydim zaten bugün girdim. Her şey boş gelmeye başladı. Bir sürü derdim var. Gym gidecektim sözde, o da yalan oldu. Elim kolum bağlı gibi. Kendimi insanlara izah edemez oldum. Bana göre çok büyük dertlerim var, artık baş edemiyor gibiyim. Bunalımın beni yutmasını istemiyorum. Bunu buraya yazıyor olmamın sebebi forumun eski yıllara olan özlemimi karşılıyor olması.

Zaman zaman her insan bunalımdan geçer ve ben de işler bu haldeyken kafamı burada dağıtıyorum, tekrar konuya dönelim. Dönmelik bir şey kalmadı açıkçası sizlere sorum şu:

İnanın yaşadığımız ülkede çoğu kişi aynı sıkıntıları yaşıyor. Kendinizi olumsuz her şeyden soyutlamanız lazım.

Bende Gym'e gidemedim ve ağırlık seti aldım evde yapıyorum. Belki de sen kendi kendine dert üretiyorsundur. İnan bana bunalıma kolunu uzatırsan bedeninle çeker. Sende en azından bir ağırlık seti al çalış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünmeye vaktin kalmamalı bence. Hep düşünmekten oluyor bunlar. Şaka yapmıyorum gerçekten de böyle. Ders mı çalışırsın, oyun mu oynarsın, bir işe mı girersin bilmem ama düşünmeye vakit bırakma.

Hocam çeşitli hobilerle kendinizi rahatlatın. Eğer durum ağırlaşırsa doktora gitmenizi öneririm. Ben ağır bir deprasyon sonucu 6 ay ilaç kullandım iyi gelmişti. Doktor yazdı bu arada ilacı kafama göre kullanmadım siz de kullanmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı