hogwartscanavarı
Decapat
Kaç kilosun hocam?Ben 41 giyiyorum hocam.
Kaç kilosun hocam?Ben 41 giyiyorum hocam.
Kaç kilosun hocam?
Boyunun işe yarayacağı branşlara yönel derim, fitness, güreş, box, bjj gibi. Onun dışında alkol kullandığını söylemişsin boy uzamasını oldukça engeller. Bu yaştan sonra max 1.70 olursun. Ben 47 numara ayakkabı giyiyorum.Hadi boyu geçtim şimdi aklıma geldi sizinde elleriniz ve ayaklarınız benimki gibi küçük mü? Neredeyse yakın boylardayız. Sizde mi 38 numara giyiyorsunuz?
Yok hocam alkol kullanmıyorum kesinlikle. Arkadaşlar kullanıyor onlar için almıştım.Boyunun işe yarayacağı branşlara yönel derim, fitness, güreş, box, bjj gibi. Onun dışında alkol kullandığını söylemişsin boy uzamasını oldukça engeller. Bu yaştan sonra max 1.70 olursun. Ben 47 numara ayakkabı giyiyorum.
Doğru ya hocam. O da sıkıntı tabii. Büyük olmanın sorunları. :/@hogwartscanavarı Evet ama 47 giyiyorum dememin sebebi beğendiğim ayakkabılarda numaramı bulamamam![]()
Doğru hocam haklısın. O açıdan da bakmak lazım olaya. Aslında boy bir yandan artı bi şey o yüzden fazla takmıyorum. Ama yaşından küçük durmak, bazı yerlerde aşağılanmak falan çok hoşa gitmeyen şeyler tabi@hogwartscanavarı Bizim mma salonunda 1.60 63 kilo bi abi var ikimizde senelerdir dövüş sporları ile ilgileniyoruz o benden bir kaç sene fazla yapmış bu sporu, beni antrenmanlarda indiriyo valla, boyunun işe yaradığı yerlerde kullan. Bende bazen diyorum ki ulan keşke 1.73 boyum olsada şu adamlar gibi çevik ve hızlı olsam boxta ve güreşte. Benim bacak boyum uzun olduğu için kickboxta işe yarıyor. En sevdiğim dövüşçüler hep kısa boylu, stilleri göze hoş geliyor.
@hogwartscanavarı O bizim insanımızın cehaleti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.