Bunalımdan nasıl çıkılır?

Yer
Camp Nou
Daha fazla  
Arkadaşlar bunalıma girdim evimin önünde hava alacak yer yok. Oyun oynayacağım PC'nin açtığı oyun yok. Hava sıcak biriyle vakit geçireceğim kimse müsait değil. Ne yapabilirim de bunalımdan çıkabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bunalıma girdim evimin önünde hava alacak yer yok. Oyun oynayacağım PC'nin açtığı oyun yok. Hava sıcak biriyle vakit geçireceğim kimse müsait değil. Ne yapabilirim de bunalımdan çıkabilirim?
Balkona çıkın hocam balkon yoksa dışarı çıkın bir hava alın yada vantilatör çalıştırın. Telefondan bir şeyler yapabilirsiniz.

Dışarı çıkıp tek başına da gezebilirsin, deniz kenarı olan bir yerde yaşıyorsan sahile gidebilirsin.

Bir tane sütlü kahve yap, sonra üstüne 3 tane buz ekle. 10 dakikalığına da olsa beni mutlu ediyor, ciddiyim.
Sonra çık dışarı biraz nefes al. Sanki son defa nefes alıyorsun gibi, tadını çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı