Bunlar kaç TL eder?

Kişisel tercihler. Bu kadar zorlamak neden acaba? Kendi eşyaları kendi tercihleri. Kimisi satma kalsın demiş. Arkadaş ne kadar eder diyor. "Satsam mıi kalsın mı acaba?" Demiyor.

Zorlama değil, öneri.
Konu sahibinin de forumda konu açmasının sebebi bu.

Bir de bizim önerilerimizi duymak istemesi.
 
Oyuncu Telefonu Almak istiyorum
Oyuncu telefonu almak istiyorsanız size karışamam ama almamanız için bir çuval neden dökebilirim.
Barış Özcan'ın söylediğine göre pil teknolojisi biz insanların en geride olduğu teknolojilerden biri. Telefonun şarj meselesi gerçekten de can sıkıcı olabiliyor. Şarjda oynasan bataryaya zarar, prize takmadan oynasan yine bataryaya zarar. Ne kadar oyuncu da olsa telefonların ömrü uzun olmuyor, olmayacak. Aynı fiyata alabileceğiniz bilgisayarlardan bahsetmiyorum bile. Telefonla oynarken eliniz terleyecek, ekran kirlenecek ve üzerindeki tek bir pislikten dolayı bile 1-2 saniyeliğine dokunmatik bozulacak. Mobil için güzel bir oyun çıkmamasının yanı sıra olan oyunların da kazık fiyatlarından bahsetmiyorum. Çok istiyorsanız mobil oyunları oynamayı, en kötü bilgisayara bile kolayca bir emülatör yükleyip oynayabilisiniz. Sağlam bir PCye PS emülatör yükleyip PS oyunlarını, mobil emülatör yükleyip diğer mobil oyunları oynayabilirsiniz. Bilgisayar fiyatına telefon almak akıl işi değildir.
 
Oyuncu telefonu almak istiyorsanız size karışamam ama almamanız için bir çuval neden dökebilirim?
barış özcan'ın söylediğine göre pil teknolojisi biz insanların en geride olduğu teknolojilerden biri. Telefonun şarj meselesi gerçekten de can sıkıcı olabiliyor. Şarjda oynasan bataryaya zarar, prize takmadan oynasan yine bataryaya zarar. Ne kadar oyuncu da olsa telefonların ömrü uzun olmuyor, olmayacak. Aynı fiyata alabileceğiniz bilgisayarlardan bahsetmiyorum bile. Telefonla oynarken eliniz terleyecek, ekran kirlenecek ve üzerindeki tek bir pislikten dolayı bile 1-2 saniyeliğine dokunmatik bozulacak. Mobil için güzel bir oyun çıkmamasının yanı sıra olan oyunların da kazık fiyatlarından bahsetmiyorum. Çok istiyorsanız mobil oyunları oynamayı, en kötü bilgisayara bile kolayca bir emülatör yükleyip oynayabilisiniz. Sağlam bir pcye PS emülatör yükleyip PS oyunlarını, mobil emülatör yükleyip diğer mobil oyunları oynayabilirsiniz. Bilgisayar fiyatına telefon almak akıl işi değildir.
Güzel bir düşünce ama hem bir oyuncu telefonu hem de PC'ye 4 GB RAM almak istiyorum.
 

Geri
Yukarı