Sürprizbozan Bunny Girl Senpai'nin filmi neden bu kadar üzücüydü?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bunny Girl Senpai benim için aşırı güzel bir tat bırakıp bitmişti. Aniden filmine geçip bir anda izleyeyim, geçeyim diye düşündüm. Arkadaşlar film için "Özel bölüm gibi düşün, anime ile pek ilişkisi yok" demişti. İşler hiç öyle gitmedi.

Film, animenin 2 sene sonrasını falan anlatıyor derken full + full sadece dram içeriyordu diyebilirim. Sonlara doğru Mai'nin ölümünü görmek zaten nevrimi döndürdü, neye uğradığımı şaşırdım. Mai'nin ölümü sonrası Sakuta'nın çaresizliği, hayatının bir anda tepe taklak olması ve özellikle Mai'nin ölümü gerçekten beni aşırı etkiledi. Bunny Girl Senpai yalnızca son bölüme kadar romantik, komedi olarak ilerlerken son bölüm hafif üzücü olmuştu o kadar, fakat bu kadar üzücü değildi.

Anime tatlı tatlı bitmişken, insanlar mutlu ayrılmışken bu kadar üzücü bir film yapmaya gerek var mıydı ki? Tamam, Mai ve Sakuta sonuç olarak ölmemiş oldu fakat hepsinin ölümü bir kere aklımıza kazındı, nasıl çıksın? Film mutlu sonla bitti ama bitene kadar izleyen kişiyi resmen derbeder etti, mahvetti. Bu kadar etkileyici bir şey açıkçası ilk defa izledim diyebilirim.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Yeni bitirdim bende diziyi ve filmi, Shoko denen kıza nedense geldiğinden beri hem filmde hem dizide aşırı gıcık oldum. Herşeyin sorumluluğunu ona yükledim. Keşke sen olmasaydın diye bağıra bağıra ağlamıştım kaza sahnesinde.. Gerçekten o kız çok gıcığıma gitti, bu sakuta da deli. Ne güzel elinde tavşan kızın var fıstık gibi ne diye diğer kızla ilgileniyorsun hala.. Hiç anlam veremedim, sakutaya da aşırı dercede sinirlendim filmde kafayı yiyerek izledim resmen. Dizi ve film baştan aşağıya kafamı allak bullak etti zaten, ama film gerçekten gereksiz üzücüydü hiç gerek yoktu böyle birşeye. Aklıma kazındı artık o sahne içimde bir boşluk hissi oluştu gerçekten berbat bir durum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı