Razer Ornata V3 ve V3 X klavyede kaç tuşa aynı anda basılır?

Specialagent58

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
892
Çözümler
4
Merhaba, oyun için bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorum, çoğu yerde 3 veya 4 tuşa aynı anda basılamadığını, örneğin oyunlarda W+D ve e ye basınca e yi algılamadığını, sağ ok ve USDT oka basılı iken C ve A ya da basarak şut çekilmediğini W+Shift+Q basılmadığı gibi senaryolar söyleniyor, eğer böyle ise durum kötü çünkü bu tuşlar özellikle kilit tuşlar ve yeni bir tuşu içine göçen 12 yıllık Casper klavyem de bile bu sorun yok.

Rica etsem bu iki klavyeyi kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi, bazı yerlerde bu sorunun çözüldüğünü söylüyorlar, 3 X i almaya daha taraflıyım çünkü daha rahat alçak sessiz klavye istiyorum ve çok para ödemek istemiyorum. Anti-Ghosting var mı hangisini alayım?

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar rica etsem bu klavyeyi kullanan arkadaşlar anti ghosting test sitesinden parmaklarınızı koyarak kaç tuşa aynı anda basılabildiğine bakar mısınız en az 4 5 tuş algılıyor mu W s ye veya W d basılıyken q ya da e yi algılıyor mu ok tuşlarıyla yönetirken c ve a algılıyor mu w a shift basılıyken space vs. ve deneyimleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi alıp almamak arasında kararsızım oyuncuyum ?
 

Geri
Yukarı