Will Bettelheim
Hectopat
- Makaleler
- 1
Beck ? Love ?Hocam bu arada ben de aşırı derecede Joe Goldberg fanıyım. Seni sık görüyorum. Seviliyorsun...![]()
Beck ? Love ?Hocam bu arada ben de aşırı derecede Joe Goldberg fanıyım. Seni sık görüyorum. Seviliyorsun...![]()
Adı bolahenk nısfiye.
Bu arada ciddiyim.Adı cidden bolahenk nısfiye.
Joe ve Love ikilisi daha hoş geliyor bana. Soulmate gibiler.Beck ? Love ?
Muhteşemler , yalnız Henry için üzülmüyor değilim, arada kaynadı çocuk.Joe ve Love ikilisi daha hoş geliyor bana. Soulmate gibiler.
Aynen, yazık oldu. Tüm sezonları izledin mi?Muhteşemler , yalnız Henry için üzülmüyor değilim, arada kaynadı çocuk.
Evet , kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum.Aynen, yazık oldu. Tüm sezonları izledin mi?
İlk iki sezon favorim zaten. En iştahlı izlediğim sezonlar. Sonra bir tık bozdu gibi.Evet , kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum.![]()
Beck karakterinden nefret ediyorum, onun dışında 3.sezona aşığım, bu arada 5.sezon final sezonu olacakmış.İlk iki sezon favorim zaten. En iştahlı izlediğim sezonlar. Sonra bir tık bozdu gibi.
Ah, evet final sezonu olduğunu biliyorum. Joe büyük ihtimal ölür gibime geliyor. Mutlu sonla bitireceklerini zannetmiyorum.Beck karakterinden nefret ediyorum, onun dışında 3.sezona aşığım, bu arada 5.sezon final sezonu olacakmış.![]()
Joe için yolun sonu göründü...Ah, evet final sezonu olduğunu biliyorum. Joe büyük ihtimal ölür gibime geliyor. Mutlu sonla bitireceklerini zannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.