Burak Oyunda YouTube Kanalı 1.000.000 Aboneye Ulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaklaşık 2 aydır 2-3 güne bir abona sayısına bakıyorum ve her baktığımda 1.000 ile 2.000 arsında artış yapıyor. Hatta bu sabah okulda arkadaşlarla beraber baktığımızda 998.789 idi. Şu an da 1.000.000 olmuş. Artık ne kadar gerçek ne kadar yalan(bot) tartışılır.

Ya adamın kanalı doğrulandı, 1 milyon oldu siz hala bot diyorsunuz.
Adam hakkıyla 1000000 aboneye ulaştı. Zaten hile, bot vb. olsaydı şuanda bu konuyu göremeyecektik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya adamın kanalı doğrulandı, 1 milyon oldu siz hala bot diyorsunuz.
Adam hakkıyla 1000000 aboneye ulaştı. Zaten hile, bot vb. olsaydı şuanda bu konuyu göremeyecektik.
Bot demedin tartışılır dedim. Yazdıklarımı dikkatli okuyun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Helal olsun, ne diyelim...

Ayrıca kanal ne kadar büyürse, gelişirse günlük gelen abone sayısı o kadar artıyor. Diğer kanalların istatistiklerine bakarak bunu anlamanız mümkün.
Sabahdan akşama kadar 2000 abone? İlginç.

Açıkçası ben videolarını sevmiyorum ve samimiyetsiz buluyorum. Bir çok tanınmış Türk YouTuber'ın kanalını takip ediyorum. Fakat nedense bir türlü Burak Oyunda'ya ısınamadım. Belki de çektiği oyun videolarını zaten yüz binlerce kişi çektiği içindir. Bot konusunda da benim de tabii şüphelerim var. Ama bunlar sadece ihtimal.

Yine de bariz bir şekilde başarısı ve ne kadar çoğunluğu bilinçsiz olsa da, belirli bir kitlesi var. Emeğini yemeyelim... Kendi adıma tebrik ederim.

Sabahdan akşama kadar 2000 abone? İlginç.
Basit bir örnek vereyim. PewdiePie sabahtan akşama 8K abone almış. Burak Oyunda kanalının da 1M abonesinin olduğunu düşünürsek 2bin abone normal. Sizin hile olmadığını düşündüğünüz kanallar da günlük normal bir şekilde abone alıyor. YouTube'den bahsediyoruz, sizin karşınızda bir çocuk yok. Abonelerin sahte olduğunu anlayamayacak kadar zavallı değiller. Bu bot mevzusunu daha önce bir arkadaşım denemişti kendi kanalında, YouTube hem kanalını geri plana attı hem de abonelerini günlük belli bir civarda sildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…