Burak Oyunda YouTube Kanalı 1.000.000 Aboneye Ulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MuratAbiGF yi bende takip ediyorum. Bu aralar küfürü falan bıraktı. Hatta bilgisayarı baya bi kasmıştı ( herzamanki gibi ) yine küfür etmedi. :D

Yaş kitlesi düşük, emeğiyle abone kazanmıyor günde gelen abone sayıları normal değil . Kısaca "Bot Oyunda".

1.000.000 değil 1.002.168 kimseye laf atmak istemem fakat Burak Oyunda Türkiye şartlarında bir günde 4 bin abone kastı. Ayrıca Pewdiepie İngilizce Burak Oyunda ise Türkçe videolar yüklüyor. :)

1.000.000 değil 1.002.168 kimseye laf atmak istemem fakat Burak Oyunda Türkiye şartlarında bir günde 4 bin abone kastı. Ayrıca Pewdiepie İngilizce Burak Oyunda ise Türkçe videolar yüklüyor. :)

2-3 saattir yenilemiyordum, vay be 2K daha abone gelmiş. (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktığım zaman çevremde yaş kitleme sorduğum kimse Burak Oyunda'dan haz etmiyor. Ona soruyorum sevmiyorum diyor, öbürüne soruyorum sevmiyorum diyor. Kim takip ediyor anlamıyorum ki. Youtube gibi çok büyük bir sosyal medyanın botları ayırt edebilecek düzeyde güvenliği vardır diye düşünüyorum, baktığım zamanda takip eden ve seven fazla kişi bulamıyorum. Hakkıyla 1 milyon aboneye ulaşmışsa helal olsun diyecek bir şey yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı