Burak Oyunda YouTube Kanalı 1.000.000 Aboneye Ulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız. Evet, ben de sizler gibi düşünüyorum; izlemiyorum ve izlenmesini istemiyorum. Fakat, ne kadar sevmesekte veya bu durumu sinir bozucu bulsakta, ortada sonuç itibari ile harcanan bir zaman var. Zaten takipçilerinin 8-14 yaş arası olduğunu kendisi de biliyor. Normalde kimseyi yaşına göre yargılamam ama, o yaşta çocukların ona özenmesi ve sanki kendisine laf edilmiş gibi başkalarına laf atması/ küfür etmesi insanın sinirini bozuyor.

Ben emeğine saygım olduğu için değil, harcadığı zamana saygım olduğu için tebrik ediyorum. Çünkü ortada emek yok, sadece harcadığı 3 yılı var. Bu kadar aboneye ulaşmasının ve daha da artmasının sebebi; prim ve bilinçsiz kitle. Başkalarının sponsorluğu altında, dağıttı hediyelerle, yaptığı çekilişlerle, diğer kanallarla birlikte video/ yayın yaparak 1 milyon abonesi olduğunu düşünüyorum. Umarım anlatabilmişimdir...

Yaş kitlesi 5-13.Harbi bu kadar düşük.Gelen misafir çocuğu tabletinde bunu izlerken yaş kitlesini saptadım.Küfür hayatın bir parçası ama abartılmaması hatta mümkünse söylenilmemesi gerekiyor.Bunun gibiler çocukları fena bozuyor.Tab 3 kutu açılışı yapan çocuk gibi oluyorlar.(Bu burak oyundanın sesini her duyduğumda kafam pres makinasından geçer gibi oluyor).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…