Burak Oyunda YouTube Kanalı 1.000.000 Aboneye Ulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Youtube yada başka siteler üzerinde niye oyun izlenir bilmiyorum. Oyunu izlemek yerine oynasanız daha iyi olmaz mı ?

Youtube yada başka siteler üzerinde niye oyun izlenir bilmiyorum. Oyunu izlemek yerine oynasanız daha iyi olmaz mı ?
Bilgisayarı oyunu kaldırmayan arkadaşlar izliyor ben o zamanlarda alıştım. Şimdi pc kaldırıyor ama alışkanlık olmuş.

Kendisini ve kitlesini sevmem ama yine de büyük bir başarı elde etmiş. Bunu da görmezlikten gelmek olmaz.

1 milyon abonesi olan hiç abonesi olmayan ya da azolanın çenesini yormuş burada.:D

Arkadaşlar, kimi arkadaşımız şu 1 milyon aboneliği emeğe bağlamış...
Eğer söz konusu emek ise yani fazla emek faza abone ya da izlenme ise "başta Tecnopat youtube kanalı" ve diğer tanıtım vb. videosu yapan 1-2 forum sitesinin günlük 1000 abone kazanması gerek. Ama hiçte öyle değil.

Canım ülkemde ya duygu sömürüsü ya da cıvıklır yaparak meşhur olmak oldukça bast bir hal almış.

Sümürgeciler, cıvıklar herzaman olduğu gibi yine 3 - 0 önde.;)
Haklısın kardeş söz konusu emek ise Technopat kanalının daha çok abonesinin olması lazımdı. Merak ettiğim bir şey var, Burak Oyunda'nın yapmacık hareketlerine çocuklar ,tabiri caizse veletler, inanıyor mu?

Haklısın kardeş söz konusu emek ise Technopat kanalının daha çok abonesinin olması lazımdı. Merak ettiğim bir şey var, Burak Oyunda'nın yapmacık hareketlerine çocuklar ,tabiri caizse veletler, inanıyor mu?
İnanmazlarmı hocam sokakta taklidini yapan veletler görüyorum.

Bende videolarını pek begenmedim ama abone değilim desem yalan olur :) çalışmış başarmış :)

PewdiePie (36.714.638 abone) gibi kanalların yanında sıfır çekiyor. Yaş kitlesi ortalama 12-13 yaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı