Buraya dertlerinizi yazın

Her şeyi en baştan dünya'ya geldiğim günden itibaren mi başlayayım?

YouTube videomda ses olmadığı için videoyu silmek zorunda kaldım ve o yüzden 10 gündür video atamıyorum. Saice insanlar 10 gün atmasam çok şsyan eder mi? Normalde 5-6 günde bir atıyorum.

Link verde abone olalım bari.

Uzun zamandır içimi dökmek için böyle bir yer arıyordum. Daha önce hiçbir yerde dertlerimi anlatmadım. Başlayayım o zaman.

İlk olarak, annem ve babam 2 sene önce ayrıldılar. Her zaman bunu neden ben yaşıyorum, bunu hak edecek ne yaptım diye düşünüyorum. Eski günlerin geri gelmeyeceğini düşündükçe kahroluyorum. Babam da beni hiç ciddiye almıyor, onun umurunda değilim. Bu süreçte bana destek olmak yerine her zaman tam tersini yaptı. Bana bu hayatta değer veren tek kişi annemmiş gibi hissediyorum.

İkincisi, şimdiye kadar hiç arkadaşım olmadı. Arkadaşlık duygusunu hiç tatmadım. Yalnızlıktan kafayı yemiş durumdayım, tüm hayatımı bu şekilde geçirmekten korkuyorum.

Son olarak, herkesin bildiği gibi, ülkemizin hali. Hayata en zor modda başlamış olmak beni çok yoruyor. Başka ülkelerdeki yaşıtlarım hayatını yaşarken ben aylık 300 TL'lik öğrenci bursumla ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum. Neredeyse tüm ihtiyaçlarımı, bilgisayarımı, telefonumu bu parayla karşıladım. Annem de asgari ücretin yarısı kadar maaş alıyor. Babam ise 10 TL istediğimde bana sövüyor.

Merak eden olursa, annem ve 2 kardeşimle 1+1 dairede yaşıyorum. Babam ise dubleks evde annesi ve babasıyla yaşıyor.
Babam günlük 200 TL civarı bir para kazanıyor.

Benden bu kadar.

@volkswagen passat neden sırf 1 görüşüne karşı çıktım diye çoğu mesajıma gereksiz yere kızgın attınız? Her neyse, bilmem kaç ay, kaç gün, kaç yıl emoji atamama cezası alınca akıllanırsınız

Dün burası 45 dereceydi kanka ya. O galiba. Diğer dertlerimi unutturuyor ama o kısmı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…