Burger King 16 yaşında işçi alır mı?

Bir şubesine gidin iş başvurusu yapın aile izni ile alabiliyorlar. Ama yerinizde olsam dükkan açacaksam ustalaşacağım meslekte çalışıp öyle para biriktiririm. Tecrübe de önemli ve ne kadar erken başlarsanız o kadar verimli olur. Hemen dükkan açacağım kafası ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Bir şubesine gidin iş başvurusu yapın aile izni ile alabiliyorlar. Ama yerinizde olsam dükkan açacaksam ustalaşacağım meslekte çalışıp öyle para biriktiririm. Tecrübe de önemli ve ne kadar erken başlarsanız o kadar verimli olur. Hemen dükkan açacağım kafası ne kadar doğrudur bilmiyorum.

17 yaşındayken işe girmiştim aile izni falan istemediler.

Şu an yaşadığım yerde doğru düzgün telefon teknisyeni bulunmuyor 2 yıl eğtim aldım ve şu an boş dolaşıyorum para biriktirip hemen açmayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı