Burger King vs McDonalds

Hangisi?

  • Burger King

  • McDonalds


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Arkadaşlar McDonalds mı burger king mi diye sormuşlar. Size hangisini tercih edersiniz diye sormuşlar. 3 Şıkkı olan bir soruya 4. Şıkkı cevap olarak yazmak bu.
 
Arkadaşlar McDonalds mı burger king mi diye sormuşlar. Size hangisini tercih edersiniz diye sormuşlar. 3 Şıkkı olan bir soruya 4. Şıkkı cevap olarak yazmak bu.
Hocam 2 şıklı soru 3. şık diyerek sizde ekleme yaptınız :D Daha 5 saat önce sırf BigMac için 2 tane Burger geçtim :D 1 kilometre yürümüşümdür herhalde.
1565644544486.png


I am happy :)
 
Benim tercihim McDonald's oluyor. Özellikle McFlurry, Milkshake ve Donut siparişleri veriyorum. Fast food konusunda şahsen ikisi de tercihim değil. Fakat tercih etsem yine McDonald's derim. O konuda Popeyes ve Pizza Hut'ı tercih ediyorum.
 
İkisi de değil. Yemeyiniz arkadaşlar, yemeyiniz a dostlar! Lezzetli olduğunu, fiyatının iyi olduğunu düşünmekte haklısınız ancak geçtiğimiz aylarda (Daha da öncesinde benzer davalar ve süreçler vardı) süre gelen bir davayla beraber bu tarz fast food işlerini eve sokmama kararı aldım. Daha öncesinde bu tarz bir yerde de çalıştığım için hiç mi hiç sağlıklı olmadığını gözlerimle görmüştüm.

Yediğiniz şey genetiğiyle oynanmış hayvansal artık ve amonyak birleşimi bir macun. Tavuklarından bahsetmiyorum bile. O hamburger ekmeği içindeki köfteyi tek başına yemeyi deneyin, tadı var mı yok mu? İlle de hamburger diyorsanız 5-10 ₺ fiyatı gözden çıkarıp yeni nesil Craft Burger denilen, kendi köftelerini kendileri yapan yerlerden yerim derim. Hem küçük esnafa destek vermiş olursunuz.

Ayrıca McDonalds firmasının kuruluş süreci de oldukça enteresandır. The Founder filmine bakabilirsiniz.

Edit: Link ve yeni bilgi eklendi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı