Burger King'de çalışılır mı?

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Yaz geldi okullar kapandı. Evde boş durmamak adına geçen sende yaptığım gibi bir işte çalışmak istiyorum. Geçen sene tanıdığımın yerinde çalışmıştım. Depoculukta ama böyle bir iş olamaz her gün kahroluyordum. Biliyorum kolay iş yok. Burger King gibi bir yerde çalışsam nasıl ortam? Nasıl işler? Çalışan varsa bana aktarabilir mi? Önerir misiniz? Asgari verirler mi? 8 saat çalıştırıyorlar diye biliyorum. İnternette öyle gördüm. 17 yaşımdayım. Eğer önerdiğiniz başka iş varsa beni alacağı iyi olan önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burger King daha beterdir herhalde. Bizim buralardaki King'lerde günlük 3000-4000 satış yapılıyor. Gidip çalışanlara sorun önce nasıl diye. Mola dışında nefes alacak vaktiniz bile olmayabiliyor. Bulunduğunuz yere göre değişir ancak kesinlikle AVM'lerde işe girmeyin. Psikolojiniz yok olur.

benim arkadaşım 11. sınıfa geçiş yazında burger kingde işe girmişti. asgeri ücret verdiler yaşı 18 den küçüktü. Köle gibi çalıştırıyorlardı yemeği burger kingden yiyordu sürekli çok sağlıksızdı.

Burger King yerine Bim, şok gibi market sektörlerinde işe girmenizi öneririm. Maaşları asgari ücretin üstü.
Kısa not: A101'den uzak durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı