Burger King'de çalışılır mı?

Garsonluk yapmayı hiç düşündün mü? Temiz ve işlek bir yerde çalışırsan iyi bahşiş geliyor.

Almadılar hocam Bizim ora çok sordum kurye istiyor hepsi.

O sektörde devam etmeyi düşünmüyorsan boş yere çalışma, babanın dediği gibi onların amacı iş öğretmek.

Seneye aslında o sektörden gitmek istiyorum tam zamanlı ama bende kararsız kaldım dediğim gibi.

Garsonluk yapmayı hiç düşündün mü? Temiz ve işlek bir yerde çalışırsan iyi bahşiş geliyor.
2 farklı yerde garsonluk yaptım. Tavuk Dünyası'nda sadece 1 günlüğüne yaptım.
1750509291156.png

İlk günden şu koskocaman tabağı çaprazlamasına 5-6 adet üst üste koyuyorlar elime ve tek elle koşturmak zorundasın. Daha yiyecekleri vesair bilmiyorum ve benden ona göre ayırt etmemi istiyorlardı. Adam akıllı doğru düzgün öğreten de olmadı. Aşağı inip menü almamı söylediler oradan boş zamanlarında baka baka öğrenirsin diyen bir tane aşçı oldu da, boş zaman pek olmadı ya sanki. İlk günden Runner'lık yaptırdılar. Akşam oldu saat 22'de ilk günden istifamı koydum. O yüzden garsonluk diye girdiğiniz yere dikkat edin. 😃

2 farklı yerde garsonluk yaptım. Tavuk dünyası'nda sadece 1 günlüğüne yaptım.
Eki Görüntüle 2517521

İlk günden şu koskocaman tabağı çaprazlamasına 5-6 adet üst üste koyuyorlar elime ve tek elle koşturmak zorundasın. Daha yiyecekleri vesair bilmiyorum ve benden ona göre ayırt etmemi istiyorlardı. Adamakıllı doğru düzgün öğreten de olmadı. Aşağı inip menü almamı söylediler oradan boş zamanlarında baka baka öğrenirsin diyen bir tane aşçı oldu da, boş zaman pek olmadı ya sanki. İlk günden Runner'lık yaptırdılar. Akşam oldu saat 22'de ilk günden istifamı koydum. O yüzden garsonluk diye girdiğiniz yere dikkat edin. 😃

Anladım hocam sağ olun bende bu tarz yorumları görüyorum çok zor da ise girin falan diyorlar genelde.

2 farklı yerde garsonluk yaptım. Tavuk Dünyası'nda sadece 1 günlüğüne yaptım.
Eki Görüntüle 2517521

İlk günden şu koskocaman tabağı çaprazlamasına 5-6 adet üst üste koyuyorlar elime ve tek elle koşturmak zorundasın. Daha yiyecekleri vesair bilmiyorum ve benden ona göre ayırt etmemi istiyorlardı. Adam akıllı doğru düzgün öğreten de olmadı. Aşağı inip menü almamı söylediler oradan boş zamanlarında baka baka öğrenirsin diyen bir tane aşçı oldu da, boş zaman pek olmadı ya sanki. İlk günden Runner'lık yaptırdılar. Akşam oldu saat 22'de ilk günden istifamı koydum. O yüzden garsonluk diye girdiğiniz yere dikkat edin. 😃
Dönerci ve kebapçılarda rahat oluyor genelde hocam.

Anladım hocam sağ olun bende bu tarz yorumları görüyorum çok zor da ise girin falan diyorlar genelde.
Estağfirullah hocam, bir tanıdığım daha var kendisi pastanede garson mu başka bir şey mi bilmiyorum ama o da full bomboş oturuyor neredeyse. Aynı ücreti alıp aynı işi yapacaksan nereye girdiğine dikkat et sonra psikolojinin bozulmasına sebebiyet verme. 😃

Dönerci ve kebapçılarda rahat oluyor genelde hocam.

Doğrudur hocam, olabilir.

Yaşım 18, lise son sınıfa yeni geçtiğim için maalesef işe giremiyorum. Onlar da haklı, sigorta yapacaklar mezun istiyorlar. Boş geçirmek istemiyorum. AVM içinde Burger King’e başvuracağım, iş için alırlar mı? Ya da bu sektörde part-time çalışılır mı? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Olmazsa baba mesleğine döneceğim.
Kanka git bim işe başla maaş baya iyi burgerking ben çalışmazdım senin yerinde olsam. çok yogun iş surekli yağın içindesin kasaya sokmuyorlar genelde arkada oluyorsun maaş da az.

Hocam konuştum dün adam direk lise mezunu istiyorum diyor sigorta için elimden bir şey gelmiyor.
Sigorta için lise mezunu gerekmiyor adam kandırmış seni iş yerinde 12. sınıf bi arkadaş çalışıyordu senin gibi yazlık gelmişti bence sen a101 e git zaten adamlar hep işçi arıyor lise mezuniyet şartı aramıyorlar o yuzden.

Sigorta için lise mezunu gerekmiyor adam kandırmış seni iş yerinde 12. sınıf bir arkadaş çalışıyordu senin gibi yazlık gelmişti bence sen A101'e git zaten adamlar hep işçi arıyor lise mezuniyet şartı aramıyorlar o yuzden.

Vallahi hocam BİM, şok, A101 hepsine sordum bana hepsi mezun şart dediler olduğum yerde elimden geldiğince sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı