Burnum çok çirkin

Dini cevap istemiyorum.

Ruhsal etkisi büyük bir şekilde hissediliyorsa, devlet hastanelerinde baktırmaya gidebilirsin. Konsey çok kötü olup olmadığına karar verir ve ücretsiz bir şekilde estetik yaptırma şansın olabilir. Kuzenim geçenlerde böyle bir estetik ameliyatı geçirdi.

Dini cevap istemiyorum.
Bu dini bir cevap değildi?
Size insanın kendisiyle barışık olmasının ne demek olduğunu güzelce açıklamaya çalıştım. Ki siz de kendinizle barışabilesiniz.
Dinsel herhangi bir şey belirttiğimi de hatırlamıyorum.

Benim burnum güzel de ne oluyor sanki? İnsanlar sürekli estetik mi yaptırdın diyor, ağızlarının ortasına çakasım geliyor. Doğuştan güzel burunlu olmak da sıkıntılı.

Kendini olduğun gibi sev, estetik mestetik çirkinlerden para yolmak için uydurulmuş.

Salah nedir? Ben bu halimle asla barışmam.
O zaman doktora falan gidin. Bu kadar abartıyorsanız belki de gerçekten büyük bir probleminiz vardır.
Veya sürekli kendinizi gördüğünüz için kötü yanlarınızı abartmaya başlamış da olabilirsiniz. Ben de kendime aynada bir süre baktıktan sonra "Allah bir Brad Pitt yaratıyor bir de beni, işe bak." diyorum. Ama kendimle barışmayı başardım. Sıkıntı yapmıyorum o kadar.

Salah nedir? Ben bu halimle asla barışmam.

Asla barışamayacaksanız tek çözüm estetik, bunu siz de biliyorsunuz. Ayrıca yukarıda moral istiyordum belki de yazmışsınız arkadaş size moral vermeye çalışmış. Madem asla barışmayacaksanız niye bu konuyu açtınız?

Burnumdan dolayı çirkinleşiyorum, bütün kızlar benden iğreniyor.

Belki durumumu anlayan birileri olur diye düşünmüştüm, yanılmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…