Burnum çok çirkin

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 199
  • Görüntüleme 21.695
Bakın sizi anlıyoruz lakin burası insanların sorularını yazdığı ve rasyonel cevaplar verilen bir alandır. Bu işin tek çözümü estetik. Pandemide yapmadıklarını söylemişlerse başka bir yöntem kalmıyor. Kime sorsanız söyler tek çözümü estetik diye, sadece rasyonel cevap verildiği için toksik tavır almanız yanlış.

Bakın sizi anlıyoruz lakin burası insanların sorularını yazdığı ve rasyonel cevaplar verilen bir alandır. Bu işin tek çözümü estetik. Pandemide yapmadıklarını söylemişlerse başka bir yöntem kalmıyor. Kime sorsanız söyler tek çözümü estetik diye, sadece rasyonel cevap verildiği için toksik tavır almanız yanlış.
Daha Türkçe konuşamıyorsun, toksik ne? Nasıl davranılıyorsam öyle davranırım.

Burun estetiği öyle pek kolay yapılabilen bir işlem değil. Yerinizde olsam zaten devlet hastanesinde böyle bir ameliyat olmak istemezdim. Pandemi nedeni ile evet yapmıyor olabilirler, hayati bir durum söz konusu değilse yapmıyoruz demeleri normal. Bu konuda çok ısrarcıysanız özel bir klinik ile anlaşarak, detayları iyi bir şekilde anladıktan sonra ücretini ödemeniz halinde yapıyorlar.

Septoplasti ameliyatı olmuş ve farklı müsabakalarda hala burnu elinde gezen biri olarak ameliyat olmanızı tavsiye etmem.

Anlamamaya azmediyorsun. Senin konunsa sil hadi mesajımı. Doktora git dememizin sebebi, başka denilebilir? Başka nereye gitmeyi bekliyorsun burun için?

Kendisiyle barışık olmak:

Şahsın kendisiyle barışık olması her şeyden önce ve hatta sonra, öncelikle -barışacağı düşünülen ve öyle görünüyor ki istenen şey olan- kendisini tanımasını, anlamasını ve kabullenmesini gerektirmektedir. Tam da bu noktada karşılaşılan sorun, kişinin bir ya da birkaç probleminin mevcudiyetinin barışıklık haline engel teşkil edip etmeyeceğidir. Eğer ettiğine inanılıyorsa, o zaman ne yazık ki bu güzel vuslat, ne zaman geleceği bilinmeyen bir başka bahara kalacaktır. Çünkü neden? Hatasız kul olmaz da o yüzden.
Kendimiz olan, ya da olduğuna inanmayı seçtiğimiz kişinin problem ana başlığı altında her türlü kusur, hasar, özür ve zaaftan münezzeh olduğunu sanmak ve hatta buna inanmak, elbette ki mümkündür. Gel gör ki, bu mümkün değildir. Mümkün olan ve oldurulmasına gayret edilebilecek olan tek şey, gönül gözünü açmak, kendi içine bakmak, baktıklarını görmek, gördüklerini anlamak, tanımak, onlarla sulh olmaktır.
Salah bulmaktır.
Salah bilmektir.
Hem kendinin ne olduğunu, hem ne olmadığını, hiç olmadığını.

Burun estetiği öyle pek kolay yapılabilen bir işlem değil. Yerinizde olsam zaten devlet hastanesinde böyle bir ameliyat olmak istemezdim. Pandemi nedeni ile evet yapmıyor olabilirler, hayati bir durum söz konusu değilse yapmıyoruz demeleri normal. Bu konuda çok ısrarcıysan özel bir klinik ile anlaşarak, detayları iyi bir şekilde anladıktan sonra ücretini ödemeniz halinde yapıyorlar.

Septoplasti ameliyatı olmuş ve farklı müsabakalarda hala burnu elinde gezen biri olarak ameliyat olmanızı tavsiye etmem.
Bu şekilde yaşayamıyorum artık, bıktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı