Burnum normal mi?

yasıyorumz

Femtopat
Katılım
17 Eylül 2023
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, henüz yaşım küçük ama burnum yasitlarimin 2 katı uzunlukta yüzumde zayıf olduğu için gargamele benziyor. Bu yaşta bu burnum bu kadar büyükse herhalde ileride Keloğlan'daki cadidan daha beter olacağım. Kulak ta çok buyuk. Bu burnu gizleme gibi bir yöntem var mı varsa söyleyebilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20231224_191120.jpg
    IMG_20231224_191120.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 176
Burnu gizlemek mi :D :D :D? İstersen direkt aldır Woldemort gibi gez.

Şaka bir yana ama bunları takma bile. Eğer sağlık problemi yoksa tamamdır. Ama şöyle baktığımda normal gibi duruyor. Hatta burun ucu biraz havada. Bunun için para veriyorlar. Yani yerinde burnun.
 
Burnu gizlemek mi :D :D :D? İstersen direkt aldır woldemort gibi gez.

Şaka bir yana ama bunları takma bile. Eğer sağlık problemi yoksa tamamdır. Ama şöyle baktığımda normal gibi duruyor. Hatta burun ucu biraz havada. Bunun için para veriyorlar. Yani yerinde burnun.

Hocam aldirmak aklıma geldi.
 
Fotoğrafa bakınca çok da büyük gözükmüyor. Bence normal gibi. Benim burnum önden küçücük gözüküyor ama yandan bayağı büyük gözüküyor. Bunu değiştirmenin yolu yok maalesef. İleride istersen estetik olursun ama bence burnun o kadar kötü değil. Kulaklar büyükse yapacak bir şey yok ama eğer kepçe kulak ise uyurken falan pozisyonlar var benim de eskiden biraz kepçe idi kulaklarım sonradan kendi kendine düzeldi.
 
Hocam aldirmak aklıma geldi de nefesi alabilecegim diğer yeri pantolon gizliyor.
Ya takma bunları. Tahminimce 16-17 yaşındasın. Daha gelişim çağındasın. Her şeyin tam otursun beğenmezsen yaptırma kararı alırsın.

Hocam gerçekten dalga konusu oluyor ortamlarda.
Sen de senle dalga geçenlere hazırcevap olarak yapıştır lafı. Mesela benim de kilomla dalga geçiyorlar ben direkt lafımı sokuyorum.
 
Burnunu çekde resmi görelim 😀 şaka bir yana burnun bence gayet düzgün hatta hafif eğimlide. Neresiyle dalga geçiliyor pek anlamadım.

Reis yüzümü sakladim nazar değmesin diye(!) zayıf bir yüzüm var ve burnum da çok belli ediyor kendini ve çok uzun. Yani etrafimdakiler öyle diyor. Belkide etrafimdakileri gözden gecirmeliyim.
 

Geri
Yukarı