Burnuma Aldığım Darbe Sonrası Şişlik

WildHuntt

Decapat
Selamın aleyküm. Başlıktan da anlaşıldığı gibi burnuma darbe aldım ve kanadı yaklaşık 6 7 ay oldu fakat hala burnum şiş. Yandan bakınca fena büyük duruyor önceden öyle değildi düz iniyordu şimdi kemerli ve kavisli iniyor. Doktora falan gitmiştim olay tazeyken kırık mırık yok demişti. Acaba estetik yaptırana kadar böyle mi kalır yoksa geçer mi acaba? 6 - 7 ay oldu çünkü bilen arkadaşlar varsa yardım etsin.

İyi günler.

Hocam pek bilmiyorum ama o tür kalıcı ödemlere iyi gelen bitkisel bir yağ vardı galiba, tam hatırlamıyorum ismini. Bir araştır istersen belki bir şeyler bulursun. Bilimden şaşma tabi bahsettiğim "kocakarı ilacı" gibi bir şey değildi. 😄 Geçmiş olsun.

Hocam pek bilmiyorum ama o tür kalıcı ödemlere iyi gelen bitkisel bir yağ vardı galiba, tam hatırlamıyorum ismini. Bir araştır istersen belki bir şeyler bulursun. Bilimden şaşma tabi bahsettiğim "kocakarı ilacı" gibi bir şey değildi. 😄 Geçmiş olsun.
Hocam gerçekten çok rahatsızım ya hiç aklına gelmez mi bi düşünsen araştırdım şimdi de ayak ödemi falan diyor bu bulamadım. Teşekkürler bu arada sağolasın :)

Selamünaleyküm. Başlıktan da anlaşıldığı gibi burnuma darbe aldım ve kanadı yaklaşık 6 7 ay oldu fakat hala burnum şiş. Yandan bakınca fena büyük duruyor önceden öyle değildi düz iniyordu şimdi kemerli ve kavisli iniyor. Doktora falan gitmiştim olay tazeyken kırık mırık yok demişti. Acaba estetik yaptırana kadar böyle mi kalır yoksa geçer mi acaba? 6 - 7 ay oldu çünkü bilen arkadaşlar varsa yardım etsin.

İyi günler.

Kardeşim ben Ankara'dan İbrahim. Yaşım 37 tekvando ile uğraştım. Aynı sıkıntı bende de var. Burnun darbe turnava sonrasi odem oluşmuş. Bende daha önce olmuştu. Geçmişti bu. Kışın tekrar odem oldu, şişti. Sinizut akut alerjik rahatsizligin da varsa bu aylarda baharla beraber olenler olsun, hapsirma kirli hava detarjan, tuz ruhu, ağır kimyasal kokular ve bir de sigara varsa burnun enfeksiyon, mikrop kapar. Odem geçmez daha da sisebilir. Burada yapman gereken 6-7 ay geçmiş darbe sonrasi hemen soğuk buz tedavisi yarım saat yapman lazımdı.

Kardeşim ben Ankara'dan İbrahim. Yaşım 37 tekvando ile uğraştım. Aynı sıkıntı bende de var. Burnun darbe turnava sonrasi odem oluşmuş. Bende daha önce olmuştu. Geçmişti bu. Kışın tekrar odem oldu, şişti. Sinizut akut alerjik rahatsizligin da varsa bu aylarda baharla beraber olenler olsun, hapsirma kirli hava detarjan, tuz ruhu, ağır kimyasal kokular ve bir de sigara varsa burnun enfeksiyon, mikrop kapar. Odem geçmez daha da sisebilir. Burada yapman gereken 6-7 ay geçmiş darbe sonrasi hemen soğuk buz tedavisi yarım saat yapman lazımdı.
Teşekkür ederim yorumun için ama 1.5 sene oldu ve artık burnumla bütünleşti yani tek çaresi estetik gibi duruyo normal ödem gibi değil bildiğin burnumun şeklini aldi kemerli büyük gerçekten çok kafama taktim estetik te olamiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı