Burnumda sivilce koptu ne yapmalıyım?

Sivilceden ne olabilir ki Allah aşkına? Abartmanın lüzumu yok.
Pandemi zamanında sivilce için doktora mı gitsin diyorsunuz? Belki kişisel bakımına önem veriyordur? Doktora gitmek yerine buraya konu açarak aynı sorunu yaşamış olanlardan çözüm önerisi alabilir.

Bunun gibi mesajlar her sağlık ile ilgili konunun altında var, eğer bilmiyorsanız cevap yazmak zorunda değildiniz.

Son düzenleme:
Pandemi zamanında sivilce için doktora mı gitsin diyorsunuz? Belki kişisel bakımına önem veriyordur? Doktora gitmek yerine buraya konu açarak aynı sorunu yaşayanlardan çözüm önerisi alabilir.

Bunun gibi mesajlar her sağlık ile ilgili konunun altında var, eğer bilmiyorsanız cevap yazmak zorunda değildiniz.

Sivilce değil bence ama eminde değilim.

Eğer kendiliğinden koptuysa dert etmene gerek yok. Vücudu doğal sirkülasyona teslim etmek gerek bazen. Ben bazen kendim koparıyorum yada patlatıyorum, artık refleks olmuş. Herhangi bir sorun yok ama öyle bir şey yaparsan bölgeyi temizlemeyi unutma mikrop kaparsa sıkıntı olabilir.

Doktora gitsin demiyorum, bir şey yapmasına gerek yok diyorum. Sivilce bu kadar önemli olsaydı ergenliğe yeni girmiş olanların intihar falan etmesi gerek.
Sivilceden kurtulmak istiyorsa yardım edebiliriz, en azından benim sivilce için etkili bir çözümüm var. Size göre çok önemli olmasa da belki konu sahibi için önemlidir. Her şeyi geçtim, bu forumda açılan birçok "konu dışı" konudan daha düzgün bir soru sordu. Konu açmayın demenize gerek yoktu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı