Burnun kemerli olması

ichbinkdr

Decapat
Katılım
5 Ağustos 2021
Mesajlar
105
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 2600 6 Cores
GPU: Radeon Rx560 4gb
RAM: Gskill Aegis 8gb Cl-15, Gskill Ripjaws 8gb Cl-15
MAİNBOARD: B450M A-ProMax
HARD DRİVE: Seagate 500gb 7200rpm
SOLİD STATE DRİVE : Hikvision 480GB
POWERSUPPLY: XİGMATEK 600W 80PLUS BRONZE
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar henüz 15 yaşındayım küçükken neredeyse çok düzgün ve tatlı burnum vardı. Fakat son zamanlarda burnumun kemiği sinirimi bozmaya başladı ve birisi bana yandan baktığında burnumun kemeri çok sırıtıyor. Düz bakarken sorun yok ama yandan çok kötü duruyor bu geçer mi bazı sitelere baktım ergenlikten dolayı çıkıntılar olabiliyormuş. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
 
Ergenlik halleri olur öyle. Atta karın yiğitte burun deyip geçiştireceksin. Birisi fiziksel özelliğinle dalga geçiyorsa sende onun yüzüne vuracaksın olur biter.
 
Geçmez hocam, mümkünse fotoğraf atın bir bakalım. Herkesin burnu kaydırak gibi olacak diye bir şey yok. Zaten bu ara moda oldu herkes burun estetiği yaptırıyor. Bazı erkeklere kemer daha çok yakışıyor emin olun.
 
Geçmez hocam, mümkünse fotoğraf atın bir bakalım. Herkesin burnu kaydırak gibi olacak diye bir şey yok. Zaten bu ara moda oldu herkes burun estetiği yaptırıyor. Bazı erkeklere kemer daha çok yakışıyor emin olun.

Hocam çok da çıkıntılı değil ama hafif çıkıntı var yandan kötü duruyor estetiğede o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.

Ergenlik halleri olur öyle. Atta karın Yiğit'te burun deyip geçiştireceksin. Birisi fiziksel özelliğinle dalga geçiyorsa sende onun yüzüne vuracaksın olur biter.

Tahmini ne zaman geçer?
 
Kemerli burun, tarih boyunca bir çok medeniyette asaletin ve soyluluğun simgesi olarak görülmüştür. Hatta bu sebeple burunlarını belli etmek için bir çok kral kendini yan perspektiften resmettirmiştir. Tarihte bir çok zaman anı tutucular "burunsuz" lakabını kemerli buruna sahip olmayanlar için kullanmışlardır. Binlerce senedir bir övünç kaynağı olan kemerli burun için kendinizi üzmeniz çok saçmadır. Hayır kendiliğinden geçmez burun estetiği ameliyatı olmanız gerekir.
 
Kilo alıp vermeye ya da yüz yapısından kaynaklı olarak zamana bağlı değişir. Canınızı sıkmayın.

Çünkü 8. sınıfın başlarında burnumda bir şey yoktu 10. sınıfa geçtim fark etmeye başladım inşallah geçer.

Kemerli burun, tarih boyunca birçok medeniyette asaletin ve soyluluğun simgesi olarak görülmüştür. Hatta bu sebeple burunlarını belli etmek için birçok kral kendini yan perspektiften resmettirmiştir. Tarihte birçok zaman anı tutucular "burunsuz" lakabını kemerli buruna sahip olmayanlar için kullanmışlardır. Binlerce senedir bir övünç kaynağı olan kemerli burun için kendinizi üzmeniz çok saçmadır. Hayır kendiliğinden geçmez burun estetiği ameliyatı olmanız gerekir.

Hocam bizim cahil Türk halkı her şey şaka ve gülünce aldığı için sinirime gidiyor.
 

Hocam hiç geçme ihtimali yok mu ergenlikten önce düzgündü çünkü burnum. Ayrıca genetiğimizde de burnu kemerli olan çok insan yok.
 
Hocam hiç geçme ihtimali yok mu ergenlikten önce düzgündü çünkü burnum. Ayrıca genetiğimizde de burnu kemerli olan çok insan yok.
Dostum net bir şey söyleyemem, ortopedist değilim. 18-20 yaşına kadar bekleyip göreceksin. Bu süreçte düzelmesi için ek bir çaba sarfetmene gerek var mı, varsa ne yapabilirsin bilmiyorum. Ama 18-20 yaşından önce net bir karara varmak zor. O yaşında hala seni rahatsız ediyorsa gidersin estetik yaptırırsın rahat edersin.
 

Geri
Yukarı