Burnun kenarından gelen sarı sıvı ne olabilir?

Benim kulağıma havuza gidince oldu. Bir doktora görünmelisin, ciddi şeyler olabilir. Havuza birisi bayağı bir işemiş gibi duruyor.

Havuz küçük çocuklarla doluydu kesin işediler :D
Sinüzit olabilir belki.

Evet sinüzit var bende doktor ameliyat olmamı söyledi 18 yaşımda.
@emr0 klima ile alakası yok ama resim atın belki enfeksiyon veya apse olabilir (!)
Bunu çekebildim
Öncelikle tekrar merhaba bugün acile gittik ve yağ bezeleri ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi cildiyeye randevu alıp tekrar gideceğim herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20210817_011634.jpg
    IMG_20210817_011634.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Havuz küçük çocuklarla doluydu kesin işediler :D

Evet sinüzit var bende doktor ameliyat olmamı söyledi 18 yaşımda.

Bunu çekebildim.
Öncelikle tekrar merhaba bugün acile gittik ve yağ bezeleri ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi cildiyeye randevu alıp tekrar gideceğim herkese teşekkürler.

Geçmiş olsun bu arada arkadaşların dediği gibi havuza kesinlikle birileri salmıştır. Bence corona dönemlerindede havuza birkaç kişi sokmak sizin suçunuz diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim havuz otelin havuzu bu arada.

Corona dönemlerinde ne oteli? Yanlış bir karar almışsınız. Ben sizin yerinizde olsaydım giderdim bir ızgara malzemeleri falan alırdım, çıkardım normal denize orada 1-2 saat yüzer geri dönerdim. Umarım durumunuz düzelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı