Burry Soprano tutuklandı!

Parodi yapanın ceza aldığı ama doğrudan yapanın ceza almadığı bir ülkeyiz. Bu daha sadece bir örnek, tonla benzeri durum var.
Kime gözleri çarparsa ona kitleniyorlar.
Yaşı küçük kişiler o an durumu anlamasa da dinlerken bilinçaltlarına yerleşiyor. Hangi ebeveyn çocuğunun kötü alışkanlıklarla büyümesini ister ki? Bu yüzden bu tür hataların yaptırımları olmalı. Her konuda yabancıları örnek veriyorsunuz, var çoğu ülkede çocukları yanlış yola sokacak durumları koruyan yasalar var.
Almanya lootbox sistemini kumar olarak gördüğü için 18 yaş altındakilere yasaklamak adına adım atmış bile. EA'in pek işine gelmeyecek gibi...

Uyuşturucuya özendirmeden tutuklanmış olmasına rağmen savunan arkadaşlarımız var. Hip-hop zaten Türkiye'de popülerlik amacıyla kullanıldığından ve piyasanın pisliğinin %40-%50'si burada döndüğünden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Zamanında para kazanmak için stüdyomda amatör rapçilerin kayıtlarını alırdım iyi para bırakırlardı. Piyasada 3-5 kalem var hakkıyla eleştiren, söz yazan da kimsenin haksızsın diyemediği. Onları zaten siz biliyorsunuz. Onun dışındakiler beni pek ilgilendirmiyor.

Bu kadar katı olmamızın manası var, çünkü yarın bir gün ailemizden birinin uyuşturucu veya benzeri madde kullandığını görmek istemeyiz. Siyasete bağlayarak asıl sebebin üzerini örtme girişiminden başka bir şey değil o flood.

Şarkı dinleyerek uyuşturucuya mı başlanır bu ne saçmalık diyenler açıp bağımlılık ile ilgili iki makale okurlarsa tüm bağımlılıkların merakla ve "bir kere deneyeyim sadece merak ediyorum" ile başladığını, sonrasında "ben arada bir içiyorum istesem bırakırım" ile devam ettiğini ve en sonunda bağımlılığın tamamen gerçekleştiğini göreceklerdir. Bağımlılıkla mücadele için hazırlanan broşürlerin, sunumların bile küçük yaştaki çocuklar için merak uyandırıcı olabileceği tartışılırken şarkının merak uyandırmayacağını savunmazsınız diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…