Burs ile iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
Aylık Burs 863 ₺ TL
Ben Trendyol'da Hepsiburada'da falan gördüm yenilenmiş iPhone 12 64 GB'lar 23500 lira gibi bir şeydi. Ben bu bursluluk sinavini kazanirsam annemler ayri bir banka hesabi acacak bana. Ben bu paraya hiç dokunmadan 23 bin lirayı ne zaman ve ne kadar sürede biriktiririm ya da başka bir tavsiyeniz var mı hocalarım? Çok teşekkür ediyorum.

Hocam siz o parayı biriktirene kadar iPhone 12'nin fiyatı da artar büyük ihtimalle.

Ben Trendyol'da Hepsiburada'da falan gördüm yenilenmiş iPhone 12 64 GB'lar 23500 lira gibi bir şeydi. Ben bu bursluluk sinavini kazanirsam annemler ayri bir banka hesabi acacak bana. Ben bu paraya hiç dokunmadan 23 bin lirayı ne zaman ve ne kadar sürede biriktiririm ya da başka bir tavsiyeniz var mı hocalarım? Çok teşekkür ediyorum.

Paranın her ay değer kaybedeceği için ailene söyleyip taksitle aldırabilirsin aldığın parayı da ailene verirsin.

iPhone 11 kullanıyorum ve gayet memnunum, telefonun herhangi bir sıkıntısı yok. Şarjı gün boyunca yeterli oluyor. (ki gayet fazla kullanıyorum) sadece geceleri şarja takıyorum. Ekranda da herhangi bir kasma donma yok. Lütfen kullanmadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın.

Ekran çözünürlüğü düşük 60 Hz üstüne ıpc ekran var 2023'te AMOLED FHD çözünürlüklü 90Hz 120Hz cihazlar varken bu cihaza bu para verilmez. Sadece ekran yüzünden bile cihaz eskiliğini belli ediyor. Üstüne batarya kapasiteside şimdiki cihazlara göre oldukça düşük

Burs olayını bırak cihaz almaya niyetin varsa bir an önce al. Bir de yenilenmiş cihaz yerine illaki iPhone olacaksa ikinci el temiz kullanılmış Apple garantili 12 Pro al aldığına değsin.

iPhone 11 kullanıyorum ve gayet memnunum, telefonun herhangi bir sıkıntısı yok. Şarjı gün boyunca yeterli oluyor. (ki gayet fazla kullanıyorum) Sadece geceleri şarja takıyorum. Ekranda da herhangi bir kasma donma yok. Lütfen kullanmadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın.
Günlük kullanımda hissetmemiş olabilirsiniz başka telefon kullanmadığınız için fakat bataryası, bataryası yüzünden çok eleştirilen S21FE'den bile daha kötü performans sunuyor, ekranı kötü ve o kadar para verip 120 Hz alamamak saçmalık. Lütfen Iphone fanısınız diye fiyasko ürünleri övmeyin, saygılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı