Bursa'da Dil Sınıfı Açan Liseler

Ben de okulumu değiştireceğim bu sebepten. 6 Nisan al ya da nuri Nihat aslanoba al diye düşünüyorum. Sen Bursa'nın neresindesin?
Yıldırım ilçesindeyim. Ahmet Vefik Paşa'da okuyorum. Fakat gel gör ki artık dil sınıfına geçme niyetimden vazgeçtim. En büyük hayalim olan bilgisayar ya da yazılım mühendisliği için çabalayacağım. Matematik temelim var, üstüne koya koya kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Eğer ki dil sınıfına geçecek olsaydım 6 Nisan'a giderdim muhtemelen.
 
@Martini Henry eğer değiştirme gibi bir planın varsa açık lise de düşünebilirsin. Nitelikli bir okula gitmediğin sürece gideceğin dil sınıfı büyük ihtimalle çöp olacaktır. Hem sınıf hem de hoca.
Şu anda güzel bir okula nakil deniyorum, sıralamada 1 kişi gerideyim sadece onu da arayıp soracağım kontenjanın 1 kişi artma durumu gibi bir şey olabilir mi diye. Olursa olacak artık hocam, teşekkürler size de bu arada.
 
@Martini Henry, rica ederim. Eğer olmazsa açık liseyi göz ardı etme, ikinci dönem kaydını yaptır. Bu arada açık lise hakkında aklına takılan bir soru olursa konu aç, beni etiketle. Gereken yardımı yaparım.
 

Geri
Yukarı