Bursa'da hayır kurumu var mıdır?

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Elimizde aşırı miktarda kullanmadığımız ayakkabı var. Bursa'da Gürsu ilçesine yakın bir hayır kurumu vs. var mıdır?
Ayakkabıları satma taraftarı değiliz, çöpe gitsin de istemiyoruz. Ancak daha önce böyle bir işe kalkışmadığımız için etrafta böyle bir kurum var mı onu da bilmiyoruz.

Dostum ben de Gürsu'da oturuyorum, 35'lik yolda:kıkırda:
Belediyenin oradaki PTT'nin yanındaki yoldan yukarı çıkıp, oradaki eski eşya kutularına atabilirsin. ihtiyacı olan oradan alabilir ya da ayakkabıları sat, gelen parayla yiyecek içecek al; ihtiyacı olana ver veyahut parayı bağışla.

Son düzenleme:
Dostum ben de Gürsu'da oturuyorum, 35'lik yolda:kıkırda:
Belediyenin oradaki PTT'nin yanındaki yoldan yukarı çıkıp, oradaki eski eşya kutularına atabilirsin. ihtiyacı olan oradan alabilir ya da ayakkabıları sat, gelen parayla yiyecek içecek al; ihtiyacı olana ver veyahut parayı bağışla.
Osmangazi'de falan görmüştüm de Gürsu'da bunlardan olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgi için.
Ayakkabıları satmakla uğraşmak istemiyoruz, yeterince yer kaplıyorlar zaten. Amacımız elden çıkartmak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı